Има препъникамъни, които трябва да бъдат преодолени, за да се

...
Има препъникамъни, които трябва да бъдат преодолени, за да се
Коментари Харесай

Румен Христов: През годините СДС е доказал, че е консервативно-дясна формация

Има препъникамъни, които би трябвало да бъдат преодолени, с цел да се направи евроатлантическо болшинство
„ През годините сме потвърдили, че ние сме десни обединения “, сподели в „ Денят стартира “ Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили.

За „ Демократична България “ разяснява, че откакто се и коалираха с Българска социалистическа партия, те по-скоро са една демократична групировка, която не дава отговор на условията за десен консерватизъм. За ГЕРБ той означи, че като огромна партия с широла външна страна, там има и центристки електорат.

„ Позициите ляво-дясно-център се размиха, само че те са мнофго значими, това е методът, по който ние решаваме икономическите въпроси на страната, рецесиите на страната, пътя, по който върви страната “, аргументира се водачът на Съюз на демократичните сили.

Румен Христов уточни, че с „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ имат личностни разлики.

„ Идеологическите разлики не са огромни, ние гледаме в една посока, евроатлантическите полезности се надявам, че са годни и за тях, и за нас, само че има други препъникамъни, които би трябвало да бъдат преодолени, с цел да се направи това евроатлантическо болшинство “, сподели ръководителят на Съюз на демократичните сили.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР