Има поне няколко причини една жена да е категорично вторачена

...
Има поне няколко причини една жена да е категорично вторачена
Коментари Харесай

Защо тя те гледа? Виж каква е причината

Има най-малко няколко аргументи една жена да е изрично вторачена в теб. И ние ще ти ги разкрием, тъй като имаме скрито съглашение с загадка терористична организация, която желае да опропасти опита на Woman.bg да вкифлят естествените дами и да презентират наш’то съсловие като мачо-прасета.

Влага
Ти си готин, изглеждаш добре, държанието ти в съответната обществена среда е привлякло нейното внимание, а на нея толкоз й се е*е, че си повтаря на разум: „ Едно…три…едно…три… “. Картинката ти е ясна – още веднъж си верният мъж на вярното място, тя ти го демонстрира недвусмислено, тъй че просто би трябвало да действаш. Тая влага, която е потекла, не би трябвало да отива зян! Естествено, това е най-хубавият вид за нейното втренчване.

Тик-так
Биологичният часовник на въпросната патка кънти в полупълната й черепна кутия и нещо й подсказва, че ти си дъ алфа мейл – съвършен за разплод породист жребец. Иска, благата, да бъде почтено и неведнъж онодена от теб, само че не с цел да задоволи първичните си потребности, а от подсъзнателното неосъзнато предпочитание да я забремениш и чадото й да вземе от твоите мощни характерности (това плешивина, противоположна захапка, косми в ушите, etc.).

Прилика
Напомняш й на (някое от изброените): някогашен, татко й, обичан артист, музикант, вуйчото на най-хубавата й другарка, който я е опипвал, когато… ОК, стана ти ясно. Пак може да не осъзнава приликата, обаче някъде в главата й помръдва нещо и това е желанието да те разпознае. Може да има и положително продължение, но може и да няма.

Фокус
Не, тя не прави фокуси, само че се пробва да концентрира след рекордните за нея пет специфични коктейлчета. И ти си навръх пътя на премрежения й от гнусен блудкав алкохол взор. Което може да се окаже извънредно потребно!

Пиян
Пиян си, брато, а тя в действителност доста упорито фиксира гейоподобното копеленце на няколко метра от теб. Просто извънредно доста ти се желае жена като нея да гледа точно теб, само че уви. Не се отчайвай, а продължавай да пиеш!

Крило
Тя е крило, съвсем както ти си взимаш wingman от време на време. Точно в тоя миг, когато срещаш погледа й и осъзнаваш какъв еби-му-майката и щастливец си в действителност, тя те гледа, тъй като грозната й другарка желае мнението й за тебе. После ще те утвърди (а може и не), а чудовището ще те нападна с възторг. Ако си уверен, че казусът е точно подобен,… БЯГАЙ!!!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР