Има политическа офанзива, насочена към патриотичните сили по повод ситуацията

...
Има политическа офанзива, насочена към патриотичните сили по повод ситуацията
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Има политическа офанзива, насочена към патриотичните сили

Има политическа атака, ориентирана към патриотичните сили във връзка обстановката в Държавната организация за българите в чужбина. Скоро ще стане ясно от кое място идва тя. Целта на кръговете, които желаят неустойчивост е разлюляване на ръководството и безпорядък. Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и водач на "Атака " Волен Сидеров пред публицисти в Народното събрание.

На въпрос дали прокуратурата е съизвършител в това, Сидеров съобщи: „ Прокуратурата си е прокуратура, по какъв начин съизвършител? Сигурно има сигнали, тя е длъжна да работи по сигнал. Какво ще се окаже най-после, ще реши съдът “, изясни водачът на „ Атака “.

На въпрос дали на последното съвещание на Патриотите са се разбрали, Сидеров съобщи, че това ръководство може да бъде без един или различен човек, само че съобщи, че няма да разяснява оставки. „ Когато разясня моите съдружни сътрудници, го върша във вътрешнокоалиционен проект “, сподели Сидеров. „ Винаги съм споделил, че ръководството и отговорностите, които сме поели, са нещо друго. Това, което съм отправил към него като рецензии, няма да го дублирам “, изясни Сидеров по отношение на Валери Симеонов.

На въпрос дали се е отказал от желаната от него оставка на Симеонов, Сидеров отговори: „ Всяко изказване си има своето тъкмо място и тъкмо време “, уточни той.

Според него мандатът може и би трябвало да се изкара, тъй като могат да се създадат потребни неща до края му.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР