„Има пикове и спадове на напрежението в коалицията. Засега тази

...
„Има пикове и спадове на напрежението в коалицията. Засега тази
Коментари Харесай

Проф. Евгений Дайнов: Има пикове и спадове на напрежението в коалицията

„ Има пикове и спадове на напрежението в обединението. Засега тази коалиция наподобява изумително устойчива. Успява да преплува през пиковете. Но е допустимо да не изкара мандата, защото разтърсванията имат таван. Устойчивостта е непрекъснато под напън “, това сподели пред БНР политологът проф. Евгений Дайнов.

Според него Слави Трифонов „ не схваща от политика, което е рисково “.

„ Северна Македония е измислица, която беше добавена към абсурда с Българска народна банка. Цялата история с Македония, която стартира още от ГЕРБ, е позорна “.

По думите на политолога е било ясно, че „ ГЕРБ няма да се разпадне като къщурка от карти, както Национална движение „Симеон Втори" “:

„ ГЕРБ направиха една феодално-гангстерска конструкция със ужасно доста хора, подвластни от други хора. Такива структури мъчно се разпадат. Но мина времето на подобен вид партии в Европа. Последни прояви има в Унгария и в Сърбия “.

„ Там е рисково, тъй като явно са агентура на Кремъл, явно са изменници на българската република, събират най-низките пристрастености на обществото на едно място. Това е рисково и за националната сигурност. Трябва да бъдат държани под око. Антиваксъри и човекомразци, които обичат Путин “, съобщи той във връзка с партия " Възраждане ".

Проф. Дайнов дефинира огромния проблем на президента Румен Радев:

„ След като беше еманация на събуденото българското общество, около войната в Украйна мина в лагера на тези, които желаят да приспят българското общество. Влачи се след събитията. Няма ясни позиции за войната “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР