Има петима пострадали. Един ще бъде лекуван амбулаторно - това

...
Има петима пострадали. Един ще бъде лекуван амбулаторно - това
Коментари Харесай

Мвр Преди Минути: Нова Серия От Мощни Взривове Във Военни Складове! Първо Видео

" Има петима потърпевши. Един ще бъде лекуван амбулаторно - това е стара жена. Четирима са потърпевши приблизително тежко - двама служители на реда и двама военни ", сподели доктор в болница в град Ачинск.

След гърмежите в склада е избухнал пожар.

В Туитър беше оповестен видеозапис, показващ голямо огнено кълбо, което се издига, както се твърди, над дърветата при обекта, ситуиран покрай Ачинск.

Представител на силовите структури сподели, че гърмежите са били породени от гръмотевица.

По-рано тази седмица в склада имаше детонации, при които почина един човек, а 13 бяха ранени.

Вчера двама души починаха, четирима други получиха пострадвания с друга тежест вследствие на детонация на течно-горивен ракетен мотор на подготвителна площадка в региона на Архангелск.

" В резултат на произшествието шестима представители на Министерството на защитата и предприятието-разработчик получиха пострадвания с друга тежест. От получените рани починаха двама експерти. Всички потърпевши неотложно са откарани в здравно заведение, където са получили нужната профилирана помощ ", прецизираха от ведомството.

Причината за произшествието е детонацията на течно-горивен мотор, означи пресслужбата на Министерството на защитата на Руската федерация. " На площадката за изпитване на съветското Министерство на защитата в Архангелск, при изпитване на система за течно задвижване, е зародила детонация и продуктът се е запалил ", се споделя в изказването.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР