Има пет смущаващи факта от живота на Елизабет ІІ, които

...
Има пет смущаващи факта от живота на Елизабет ІІ, които
Коментари Харесай

Трябва ли да се срамува Елизабет ІІ и от какво?

Има пет смущаващи обстоятелството от живота на Елизабет ІІ, които тя безспорно желае да бъдат забравени. Кралицата е считана за непоколебим държател, уважаващ традициите и разпоредбите, има мощна известност и желае всички да последват образеца й. И все пък и тя има няколко издънки. През 95-те си години е изпадала в няколко неприятни обстановки, които сигурно желае обществото да не помни, напомнят английски медии, представени от БГНЕС.

Не е плащала налози

Тя беше упрекната в укриване на налози и прекачване на милиони в офшорни компании на Бермудите, до момента в който хиляди нейни жители са бездомни и спят по улиците.

Използва властта в интерес на щерка си

В началото на 21 век щерка й, принцеса Ан, беше санкционирана с 500 паунда, тъй като кучетата й нападнаха две деца. Хората възприеха присъдата като незадоволително наказване и упрекнаха кралицата, че се е намесила, с цел да облекчи ориста на щерка си.

Един провален наследник

Принц Андрю е именуван най-скандалната фигура в кралското семейство. Той завоюва неприятна известност в предишното, когато медиите оповестиха, че води порно актриса вкъщи си, а най-големият скандал пристигна неотдавна, свързвайки го с Джефри Епстийн и секса с малолетни.

Неизвестен мъж влезе в спалнята на Елизабет

Макар Бъкингамският замък да е прочут като място, където е невероятно да се влезе, сигурността не е най-силната му страна. През лятото на 1982 година защитата проспа проникна на територията на двореца на мъж, съумял да се покатери по стената и тръбите до спалнята на кралицата. Нападателят стана медийна звезда с изявленията, в които описа в каква нощница е била облечена кралицата и какво е правила в оня миг.

Нещастна баба

Принц Хари и брачната половинка му Мегън шокираха обществеността през 2021 година, когато в изявление за Опра Уинфри разкриха, че са изправени пред расистки обиди в кралския замък, како и пред редица други несправедливости.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР