Има определени условия, които Левицата“ ще постави, за да подкрепи

...
Има определени условия, които Левицата“ ще постави, за да подкрепи
Коментари Харесай

Дончева: „Левицата“ може да подкрепи правителство, но при определени условия

Има избрани условия, които „ Левицата “ ще сложи, с цел да поддържа вероятно държавно управление. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ претендентът за народен представител от КП " Левицата " за 24-МИР София и за 4-МИР Велико Търново Татяна Дончева. Няма значително значение кой ще бъде първа политическа мощ, сподели още тя.

 
„ Продължаваме промяната не можаха да удържат, тъй като са несръчни и неумели. Ако и на тези избори са на първо или второ място, няма да направям доста повече. “
Татяна Дончева

„ На ГЕРБ им трябваха 15 години да схванат, че пазарната стопанска система и парламентарната народна власт имат правила, които би трябвало да се съблюдават. Не може всичко да е индивидът – аз. “, безапелационна беше Татяна Дончева.

„ В Българска социалистическа партия виждаме развой на ерозия, които продължава към този момент няколко години. Основните аргументи за нея са връзките вътре в партията. Не бихме се явили дружно на избори, изключително с това управление, което ненавижда всевъзможни обединителни процеси. Сред нашите симпатизанти са хората, които към този момент не харесват Българска социалистическа партия, „ Левицата “ е отворена за социалистите, на този стадий имаме една елементарна и изцяло постижима цел – 5% небосвод за локалните избори. Искаме групировката да бъде парламентарно показана и да създадем мощни листи за локалните избори. “, изясни още Дончева.

Повече вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР