Има огромен интерес от всички точки на света към производството,

...
Има огромен интерес от всички точки на света към производството,
Коментари Харесай

Държавнен оръжейник №1 пред БЛИЦ TV: Има огромен световен интерес към нашето производство

Има голям интерес от всички точки на света към производството, което ние предлагаме. Това съобщи изпълнителният шефът на ВМЗ Сопот-най-голямата държавна оръжейница на Балканите - доктор инж. Иван Гецов.

Голям щанд показва ВМЗ на най-голямата българска галерия за отбранителна техника Хемус, която бе открита през вчерашния ден в Международен панаир Пловдив. Лично инж. Гецов посрещаше посланици и други високи посетители, които се интересуваха от изделията на предприятието.

"На Хемус представяме нови артикули, които ВМЗ Сопот създаде в последните години. Те се отличават със своята елементарност и успеваемост и в това време не са ценово позиционирани в горния сегмент. Тези нови артикули намират към този момент добър пазар в другите браншове на света ", разяснява в изявлението инж. Гецов. Той дефинира отминаващата година като комплицирана.

"Надяваме се, че последното тримесечие ще бъде по-активно, по предписание постоянно е по този начин, само че има компликации с предаване на продукцията, има компликации с визитите на самите приемчици, които би трябвало да дойдат и да видят продукцията, да я одобряват със съответните процедури. Не мога да кажа, че всичко върви безпрепятствено, само че ВМЗ се показва добре и бих споделил, че годината е не толкоз сполучлива, колкото чакахме, само че все пак е една добра година "

Тази година специалисти от рекордно доста страни посещават Хемус. Големият интерес към производството на ВМЗ съгласно инж. Иван Гецов е подбуден от това, че светът не е станал едно по-добро място.

"Към момента виждаме спорове на едно място, на друго място, тъй че бих споделил, че тези, които сега са пристигнали, са експерти, в реалност заинтригувани хора от закупуване на специфична продукция, от подписване на контракти и надлежно нашият график за срещи е доста компактен по време на цялото ревю на Хемус ", сподели още изпълнителният шеф на ВМЗ Сопот.

Военното ревю ще продължи до 3 октомври в това число.



Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР