Има огнени, бурни, страстни и емоционални зодиакални знаци. Но има

...
Има огнени, бурни, страстни и емоционални зодиакални знаци. Но има
Коментари Харесай

Най-нежните зодии, които никога не показват, че страдат

Има огнени, бурни, буйни и прочувствени зодиакални знаци. Но има и такива, които са тихи, не обичат да подвигат звук към себе си и съвсем в никакъв случай не демонстрират възприятията си. Много рядко можете да ги видите тъжни и то не тъй като постоянно се усещат добре, а тъй като са твърди нежни и раними и се боят да го покажат пред света.

Вижте трите зодии, които имат най-нежните и раними души, само че в никакъв случай не го демонстрират:

Риби

Рибите са извънредно сензитивни и прочувствени, само че го демонстрират много рядко и единствено пред най-близките си хора, пред които знаят, че е безвредно да се разкриват. Най-голямата им болежка е, когато някой техен непосредствен човек ги съобщи.
 зодии gettyimages
Близнаци

В тях като че ли живеят две персони, а едната от тях е извънредно нежна, ранима и прочувствена. Близнаците не обичат да я демонстрират постоянно, тъй като знаят, че това ги прави много уязвими. Те махат всички загради, когато открият оня, който заслужава да види тази тяхна страна.

Стрелец

Стрелците наподобяват доста сурови на пръв взор и даже малко безчувствени, само че в тях се крие нежна и сензитивна душа, която приема тъгите на близките като свои. Трябва да сте щастливи, в случай че имате Стрелец в живота си.

Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР