Има няколко зодии, които ще се сблъскат проблеми в любовта

...
Има няколко зодии, които ще се сблъскат проблеми в любовта
Коментари Харесай

5-те зодии с любовни ПРОБЛЕМИ през октомври

Има няколко зодии, които ще се сблъскат проблеми в любовта през октомври. Ето какво ви чака, в случай че сте една от тези 5 зодии:

Близнаци
Имате повече свободно време, само че не го употребявате за обичания човек. Това не остава неусетно и половинката ви стартира да си мисли, че към този момент не държите на връзката ви по този начин, както преди. Това ще се окаже и повода за смяна в държанието по отношение на вас. И ще стартират едни дълги диалози, които може да прераснат в няколко дни, в които ще решите, че желаете да сте надалеч един от различен. С две думи - допустима е краткотрайна разлъка и " отмора " един от различен.

Везни
Някой ще се появи в живота ви и ще ви грабне сърцето... което към този момент принаджели на индивида до вас. Не сте и предполагали, че ще ви се случи такова нещо, само че любовта не пита, когато пристигна. И няма да е просто пристрастеност и привличане, а чувство за целокупност и цялостно съгласие. Не се опитвайте да устоите, ще бъде невероятно. Просто бъдете почтени с вашия човек, с цел да няма засегнати.

Стрелец
Ще проведете доста сериозен диалог с вашата половинка, в който ще разберете, че проектите ви за бъдещето съществено се разминават. И това може да се окаже и мотивът за вашата разлъка. Единият от двама ви не желае деца, не и в идващите 6-7 години, до момента в който другият си е мечтал за това и си е представял да се случи в близката година. Това мощно отчаяние ще стане и краят на връзката ви.

Водолей
През октомври ще се почувствате извънредно недооценени от индивида, който по този начин мощно обичате. Ще ви липсва романтика, ще желаете повече излизания, повече жестове и думи, с които да се уверите, че индивидът до вас ви желае все по този начин мощно. Ще се случи ли това обаче? Вероятно е вашите копнежи да останат неразбрани. В отговор на това ще се пандизите в себе си и ще преживеете неналичията си сами. До какво ли ще докара това?

Риби
Ще загубите тръпката към своя човек. И това ще стане внезапно. Много ненадейно и изненадващо и за двама ви. На пръв взор няма никакво разумно пояснение за какво. Понякога просто сърцето престава да обича, без да знае повода за това. Не се натъжавайте, тъй като в края на ноември ви чака ново запознанство, а вашият сътрудник също бързо ще откри своята половинка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР