Има няколко теми, по които той най-вероятно ще те излъже.

...
Има няколко теми, по които той най-вероятно ще те излъже.
Коментари Харесай

Той обича да лъже за това

Има няколко тематики, по които той най-вероятно ще те излъже. Не е ясно за какво, само че мъжете рядко споделят истината, когато става въпрос за:

Бившата

Една от най-често срещаните неистини при мъжете. Не се учудвай в случай че ти изясни по какъв начин той е скъсал с нея, а тя е била бясно влюбена в него. Най-вероятно тя се е разделила с него поради минусите му. Не очаквай обаче мъжът да си признае това, тъй като в личните си очи той е непогрешим.

Бройката

Също обичана мъжка неистина. Мъжете постоянно се усещат неуверени за половия си живот или пък не желаят да те изплашат с прекомерно огромна цифра. Затова всякога когато попиташ за броя, очаквай да ти се отговори с неистина. Ако мисли, че половият му живот е доста безпаричен, ще преувеличи, а в случай че е компрометиран от многото дами, с които е бил, ще смали броя. Рядко обаче ще получиш прям отговор на този въпрос. Да си признаем обаче - още по-рядко ти самата ще отговориш с истината на същия въпрос.

Теб

Когато чуеш някоя от тези реплики, намерения до каква степен в действителност ги мисли, преди незабавно да ги приемеш за даденост:

Никога не съм се чувствал по този начин с друга жена
Ти си най-невероятната жена, която съм виждал
Не познавам друга жена като теб, толкоз си неповторима и друга
Никога не съм се забавлявал по този начин до момента, както с теб
Това е най-перфектната целувка

Само другари

Когато той изиска да сте единствено другари, най-вероятно лъже. Особено в случай че те е канил към този момент на срещи, опитвал се е да те смъкна по доста способи, само че ти постоянно си го отблъсквала. Тогава той наложително ще прибегне до едно от най-големите клишета и лъжата, на която съвсем постоянно се връзваме - " дано бъдем единствено другари тогава ".

Личния си живот

Всеки път когато го попиташ - какво прави през днешния ден, той стартира да се усеща преследван, ревнуван, свободата му е застрашена от теб и ти просто търсиш мотив за скандал. Затова на този въпрос постоянно очаквай да те излъже. Дори и през днешния ден да се е виждал с най-хубавия си другар, ще каже, че не е излизал от къщи. Ако е бил с родителите си, ще излъже, че е бил с другари и противоположното, в случай че е бил с компанията, в която има и девойки, ще ти каже, че е играл компютърни игри. Няма пояснение за този феномен, само че в случай че не искаш да бъдеш излъгана, просто не му задавай " подлия " въпрос.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР