Има няколко неща, които са по-сърцераздирателни от това да видиш

...
Има няколко неща, които са по-сърцераздирателни от това да видиш
Коментари Харесай

Бездомно момче спасява улично куче без да знае, че то ще му върне услугата по трогателен начин

Има няколко неща, които са по-сърцераздирателни от това да видиш дете, живеещо на улицата. За страдание, това е по-често, в сравнение с множеството хора осъзнават.

Фотографът Мария Кабс видя малко момче на име Ромел Кеменалес, живеещо по улиците на Кесон Сити във Филипините, и взема решение да направи няколко негови фотоси, с цел да ги показа на страницата си във Фейсбук.

Ромел може и да е бил скитник, само че е намерил метод да внесе наслада в живота си. Детето било осиновило кученце, което също живееше с него на улицата. Мария била трогната от другарството им и ги снимала дружно.

Ромел нямал какво да предложи на кученцето с изключение на обич. Оказва се, че това е всичко, което то желало.

Ромел и неговият кучешки приятел са щастливи макар сложната си обстановка. Те в никакъв случай не се усещат самотни, тъй като се имат един различен.

Мария разгласила фотосите в обществените мрежи и обявата събрала хиляди мнения и споделяния. Хората били трогнати от красивата връзка сред бездомно детенце и едно улично куче.

Историята на Ромел е доста по-сърцераздирателна, в сравнение с множеството хора си показват.

Той споделя на Мария, че родителите му са се разделили и той трябвало да напусне учебно заведение след втори клас. Той също по този начин споделил, че има сестра в различен град и от време на време я посещава, когато има пари.

Той би желал да се върне на учебно заведение и да играе с други деца на неговата възраст, не не помни също да спомене и обичаното си куче, което назовава Баджи.

Стотици хора събират средства с цел да оказват помощ на Ромел да продължи живота си, като по последна информация с помощта на донорите и на вярното си куче, детето живее нов по-красив живот.

Понякога добротата, която вършим се отплаща неведнъж, по този начин както едно улично куче, оказа помощ на едно момче да оцелее.

ТЕКСТ: MOZACHE
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР