Има някои мъжки действия, които могат да унищожат всичко. И не

...
Има някои мъжки действия, които могат да унищожат всичко.
И не
Коментари Харесай

Вижте 6 мъжки постъпки, които никоя жена не трябва да прощава

Има някои мъжки дейности, които могат да унищожат всичко.
И не става въпрос единствено за невярност. Тези неща са по-лоши от нея и нито една жена няма право да си затваря очите за тях.
Всяка от нас заслужава да има някой до себе си, който да я цени, обича и носи на ръце. В този смисъл има няколко неща, които не трябва да се простят.

Манипулация, напън, корист
Постоянните искания, опитите за надзор, скритата или прикрита операция, изнудването, агресията… Ето това са убийците и на най-силната обич. Желаейки да има една жена, мъжът може да я принуди да се откаже от всичко - занимания, другарства, работа, персонални цели и даже връзка със фамилията ѝ.

Упреци и обвинявания
Честите искания, непрекъснатото неодобрение и обвиняванията в непросветеност имат кумулативен резултат. Те унищожават основата на взаимоотношенията тухла по тухла. Някои мъже толкоз мощно желаят да превъзпитат обичаната си, да я трансформират, да управляват държанието ѝ и да подобрят характера ѝ, че не виждат по какъв начин просто потъпкват личността ѝ. В такава нездравословна среда дамата престава да бъде жена. Тя става пасивна, губи самочувствие и стартира да вегетира, а не да живее... Трябва да бягате от такива мъже като демон от тамян.

Унижение
Една небрежна дума или пък напълно умишлена рецензия освен може да отблъсне дамата, само че и да навреди съществено на душeвността ѝ. Любящите хора в никакъв случай не се унижават един различен. Това не е обикновено. Ако той ви унижава уединено или обществено, в случай че ви приказва жестоко или ви крещи, това е двойно ненормално. Унижението е доста мъчителен удар за всеки човек. Публичната рецензия, присмехът, порицанието на минусите пред непознати удрят доста мощно самочувствието, изключително когато става въпрос за чувствителни и нежни хора. Това не се не помни и не би трябвало да се прости.

Ревност и съмнение
Безпочвените и неоснователни съмнения са камшик за щастливата връзка. Обвиненията и нападките против персоналната независимост могат единствено да основат мощно напрежение сред сътрудниците. А в случай че са „ овкусени “ и с денонощен надзор, ежедневни инспекции, инспекция на телефона и персоналните движимости, краят на такава обич е зад ъгъла. Някои мъже обичат да се вършат на детективи, даже основават подправени сметки в обществените мрежи и молят другари да организират „ тест за преданост “ на половинките им. Подобно нещо е неприемливо. То трансформира любовта в пепел.

Сравнение с другите
Нито една уважаваща себе си жена не би трябвало да търпи да бъде сравнявана. Това е удар под кръста, изключително, в случай че мъжът непрекъснато я съпоставя с майка си или някогашната. Всеки човек на подсъзнателно равнище желае да бъде за своя сътрудник освен единственият, само че и най-важният, мечтан, интелигентен и нужен. Последствията от всяко съпоставяне, изключително когато става въпрос за интимната страна на връзката, могат да бъдат непредвидими.

Неуважително отношение към задачите на дамата, обиди към нейното семейство
Обиждането на роднините ви, даже и под формата на смешка, е неприемливо. По същия метод, както и подигравката с характера ви, методът ви на живот и методът ви на обличане. Всичко това прави микроклимата във връзката отровен. Дори от време на време дамата да си разреши да подлага на критика родителите си, мъжът няма такова право. Мили дами, бъдете мъдри и се обичайте. Опитайте се да не простите на мъжете за сходни дейности, в противоположен случай можете да загубите себе си вечно. Прекъснете тутакси токсичните връзки с несъответствуващи мъже. Само тогава животът ще бъде лек и спокоен!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР