Има някои феномени, които науката не може да обясни. Но

...
Има някои феномени, които науката не може да обясни. Но
Коментари Харесай

Феноменът Летяща стрела

Има някои явления, които науката не може да изясни. Но пък може да покаже. В идващите редове ще научите малко повече за един от тях.

Явлението, наречено „ стрела ”, се появява за първи път през март 1994 година, когато журналистът от Ню Мексико - Жозе Ескамила, запечатва някои забавни фрагменти при наблюдението на НЛО. Докато преглежда лентите, Ескамила вижда дълги и тънки предмети, които участват и се движат на фотосите.

Първоначално, той мисли, че това са птици или инсекти, намиращи се доста покрай обектива на камерата, само че след това, когато обликът се обяснява, ясно се вижда дълго цилиндрично тяло. Той ги назовава „ стрели ”, поради формата им. С течение на години от всички краища на света стартират да се появяват сходни фрагменти.

Стрелите наподобяват на живи организми, които не се виждат с човешко око, тъй като са доста бързи. Имат фино, удължено тяло, от което стърчат израстъци, може би перки или криле. Движението им демонстрира, че това е жив организъм, само че какъв тъкмо, не може да се дефинира, тъй като всички проучвания се вършат на база фотоси, направени с фотоапарати или камери с висока резолюция.

Едно е несъмнено - те са безпределно разнообразни от всички животни и организми, които нашият свят познава.

 Феноменът Летяща стрела

Съществуват много фрагменти, снимани от запалянковци, които желаят да открият истината за тези същества, само че доста малко от тях са образец висококачествена снимка. Сред положителните попадения, улавящи тези създания, е това на Марк Литъл, който снима парашутисти, спускащи се над Пещерата на лястовиците в Мексико.

По време на 45-минутните фрагменти могат да се видят безчет „ стрели ” дружно с инсекти, птици и хора. Заради това Пещерата на лястовици се счита за едно от местата, на които може да заснемеш тези същества.

Всъщност, те са на всички места. Оказва се, че даже американският военноморски флот има сведения за невероятните създания. Доказателствата стават от ден на ден и повече и може би е време да се обърне съществено внимание на тези стрели, въпреки че към момента никой не знае какво тъкмо съставляват те.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР