Има неща, които карат мъжете да изглеждат адски секси в

...
Има неща, които карат мъжете да изглеждат адски секси в
Коментари Харесай

8 секси мъжки постъпки, които разтапят жените

Има неща, които карат мъжете да наподобяват пъклен секси в очите на дамите. Най-странното е, че те даже не го осъзнават. Не става въпрос за благи жестове, а за дребни неща, които впечатляват дамите.

Ето кои са нещата, които размекват дамите:
Когато излиза от банята след ободрителен душ
Има нещо доста полово в него, когато излиза от банята. Все още мокрото му тяло, кърпата увита към кръста, свежа миризма…хм, неустоимо. Това би подлудило всяка жена.


Когато обръща внимание на животните
Било то куче, котка или каквото и да е пухкаво богатство. Това демонстрира, че има положително отношение и е угрижен, а това е извънредно значимо за дамите. Когато жена види мъж, който обича животните и се грижи за тях, си показва по какъв начин би държал бебето, за което тя мечтае.


Когато готви
Много е секси, когато той поеме командването в кухнята. По този метод, той демонстрира на дамата, че обича да се грижи за нея, до момента в който тя се любува на кулинарните му умения.


Спонтанна обвързаност
Независимо дали сте сами у дома или пред други хора, едно улавяне на ръката, гушкате или целувка, кара дамата да се усеща мечтана и щастлива.
Когато оказва помощ в домакинската работа
Не, не е мъж под чехъл! Няма нищо неприятно в това, мъжът да оказва помощ за измиването на чиниите или с други домашни отговорности. Жените одобряват това като знак на обич и грижа.
Навити ръкави
О, да! Мъжете са извънредно секси, когато навият ръкавите на ризата си. Може би, те даже не го осъзнават, само че дамите обръщат внимание на това.
Когато позволява проблем
Много е привлекателно, когато поправят колата, ремонтират мивката или просто оказват помощ на другар. По този метод показват мъжествеността и решителността си.
Доброта
Вероятно не сте се замисляли, само че добротата на мъжа също е доста секси линия. Дали е добър с дамите, приятелите си, родителите си или бездомни, същинската добрина постоянно е привлекателна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР