Има много тестове, които разкриват характера на човека. Този обаче

...
Има много тестове, които разкриват характера на човека. Този обаче
Коментари Харесай

Пастата за зъби показва характера ви ТЕСТ

Има доста проби, които разкриват характера на индивида. Този обаче е доста елементарен и с цел да го извършите, не се изисква нищо характерно. Единственото, което би трябвало да видите, е каква е формата на тубичката на пастата ви за зъби.

Според психолози ние вършим на автопилот 40% от ежедневните си отговорности. Това, което обаче вършим неумишлено, разкрива огромна част от характера ни.

Обърнете внимание на това по какъв начин изстисквате пастата си за зъби. Възможните разновидности са 5. Ето ги.

1. През средата.

2. В началото на тубичката.

3. Отзад напред, като навивате тубичката.

4. Изстисквате от всички вероятни страни.

5. Стараете се да не нарушавате формата й

Вижте какво споделя за вас това неумишлено деяние.

1. През средата: може и да не сте най-организираният и спретнат човек на света. Но едно не може да ви се отхвърли: провокациите не ви плашат. Умеете да намирате решение на всеки проблем. Социални сте и знаете по какъв начин да се презентирате по най-хубавия метод. Понякога изглеждате прекомерно припрени.

2. Въртите тубичката в обратна посока. Вие сте перфекционисти с отношение към движимостите. Също по този начин не обичате да прахосвате. Животът ви е проведен и близките знаят, че могат да разчитат на вас.

3. От всички вероятни места: вие изглеждате прекомерно разхвърляни и разсеяни. И това е безусловно по този начин. Истината обаче е, че вие виждате света по тотално друг метод от другите и в случай че някой желае ексцентрично решение и друга позиция: ще пристигна първо при вас. Вие имате необикновено хубав разум и изобретателен метод на мислене.

4. Предната част: имате цел. Никой не може да ви спре. Преследвате това, което сте си навили на пръста, до дъно. Никой не може да ви разсее или отклони. Амбициозни сте, само че внимавайте: от време на време хората бъркат упоритостта ви с нарцисизъм.

5. Стараете се да не стискате тубичката и да не я деформирате: изглеждате човек, който няма потребност от компания и си е самодостатъчен. Това обаче не е тъкмо по този начин. Вътрешният ви свят е доста богат, само че единствено тези, които в действителност се стараят да ви опознаят, могат да схванат какъв брой е обилно сърцето ви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР