Има много отлични причини да празнувате Деня на Свети Валентин

...
Има много отлични причини да празнувате Деня на Свети Валентин
Коментари Харесай

Как да изненадате партньора си за Свети Валентин според зодията му

Има доста отлични аргументи да празнувате Деня на Свети Валентин вкъщи тази година: всеки сантиментален ресторант в града към този момент е изцяло запазен и в случай че желаете да се поглезите както с вечеря, по този начин и с дарове, това може да значи същинско разхищаване.

Освен това, февруари е студен – не е тъкмо най-хубавото комбиниране за това секси дантелено боди, което желаете да покажете. Затова може да предпочетете да отбележите Деня на влюбените вкъщи, където е по-малко евентуално да се разболеете... и където спалнята ви е безусловно единствено на няколко крачки (празничното въодушевление може в действителност да ви обземе за секунди...).

Ако търсите хрумвания за среща за Свети Валентин вкъщи, можете да извършите доста, изключително в случай че се обърнете към звездите за малко галактическа помощ.

Да знаете дали вашият сътрудник е работлив земен знак (Телец, Дева, Козирог), парещ огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), приказлив въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей) или утопичен воден знак (Риби, Рак, Скорпион) може да ви помогне да планирате първокласна среща у дома, която дава отговор на самостоятелните пристрастености на вашия сътрудник.

Ето няколко хрумвания, с които да зарадвате половинката си за Свети Валентин тази година:
 Как да зарадвате колегата си за Свети Валентин съгласно зодията му  Как да зарадвате колегата си за Свети Валентин съгласно зодията му  Как да зарадвате колегата си за Свети Валентин съгласно зодията му  Как да зарадвате колегата си за Свети Валентин съгласно зодията му
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР