Има много жени, които тичат към мъже, за които майките

...
Има много жени, които тичат към мъже, за които майките
Коментари Харесай

Ето защо жените си падат по лошите момчета

Има доста дами, които тичат към мъже, за които майките им постоянно са ги предупреждавали да не припарват.
Прочетете още
Въпреки това любознанието и природата на тези девойки надвива и ги подтиква да се срещат с момчета, които носят единствено проблеми. Благодарение на научните проучвания в този момент знаем за какво това се случва и за какво положителните девойки избират да се срещат с мъже, които елементарно могат да ги вкарат в неприятности.

Характеристики на „ неприятното момче “

Момичетата обичат мъже със самочувствие

Тези нечестиви момчета не биха имали силата да притеглят девойки, в случай че равнището им на доверие в самите тях беше ниско. Въпросът е, че увереността, която имат, е толкоз висока, че прелива от избора на другари, през автомобила, който карат, храната, която употребяват....

Овулацията тласка девойките към проблематични момчета

Жените си падат по неприятни момчета, тъй като това е в природата им. Когато една жена е в овулация, хормоните й въздействат на това който тя възприема като страховит материал на татко за бъдещите си деца. Близо до времето на овулация девойките са привлечени от добре изглеждащи, харизматични и непокорни момчета.

Личността на „ неприятното момче “ е по-привлекателна

Те просто не се интересуват от нищо. За тях няма книга с правила или закони, които следват. Движат се със личен темп и наподобява, че постоянно живеят на ръба. Въпреки че обичат да управляват и се отнасят със пристрастеност към личните си убеждения, те знаят по какъв начин да се отнасят с дама и да я карат да се усеща сносно в тяхната компания.

Жените търсят авантюристичен и занимателен дух

Една от характерностите на „ неприятното момче “ е любовта към приключенията и вълненията. За дамите наподобява, че в случай че мъжът не живее див живот, това значи, че не е подобаващ за тях. Те просто не могат да се наситят на този рискован дух.

Момичетата се усещат предпазени към тях

Жените избират неприятни момчета, тъй като желаят мъжка фигура, с която да се усещат предпазени. Повечето дами, които се усещат уязвими и се опасяват от закононарушение, търсят мъж, който може да ги защищити. Силният им физически тип е повода дамите да се усещат сигурни.

Момичетата избират привлекателни мъже пред положителните

В едно изследване на интервюираните дамите им били раздадени профили с описанията и характерностите на двама разнообразни мъже. Повечето от дамите избрали профила с привлекателни физически черти, докато добродетелите на другия не му спечелили задоволително аплодисменти. Благодарение на това проучване към този момент е ясно, че красивият външен тип се трансформира в значителен фактор при избора на сътрудник за сериозна връзка.

Те освобождават „ неприятното момиче “

Психологът доктор Робин Маккей изяснява, че девойките, които имат скрита вътрешна бунтовническа страна, са елементарно привлечени от мъже, които могат да освободят „ звяра ” у тях. Обикновено при девойките тази линия е била потисната по време на детството и един от най-лесните способи да извадят всичко това е да стартират да се срещат с непослушен мъж.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР