Има логика и смисъл в това ПП да се насочи

...
Има логика и смисъл в това ПП да се насочи
Коментари Харесай

Илиян Василев: Нинова окончателно извади БСП на тезгяха на партийния пазар - Топ новини


Има логичност и смисъл в това Политическа партия да се насочи към освободените територии на Българска социалистическа партия, които толкоз се фиксираха върху Копейкин, че оставиха доста свои симпатизанти, изключително тези които са обичайно консервативни и следват мейнстрийма в състояние да се срамят от последните дейности на Българска социалистическа партия против еврозоната, против НАТО и позиции, които оставяха на партията късмет да бъдат властови фактор.

С една дума Българска социалистическа партия продължава да се маргинализира и е обикновено и разумно Политическа партия, пък и освен, да показва опция на разочарованите гласоподаватели, които търсят европейски, а не кремълско-болшевишки прочит на тематиката за обществената правдивост. Особено идиотска е намесата през днешния ден на Нинова да смени Явор Божанов като член на правната комисия, поради позицията му против хартиената бюлетина.

Нинова дефинитивно извади Българска социалистическа партия на тезгяха на партийния пазар – и всеки може да взема от нея каквото си изиска. Жалко, а можеха да бъда европейска социалдемократическа партия. Но политиката, както и историята не търпят празно място.

Илиян Василев,фейсбук

Има логичност и смисъл в това Политическа партия да се насочи към освободените територии на Българска социалистическа партия, които толкоз се фиксираха върху Копейкин,…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР