Има ли по-хубав начин да внесеш аромат и радост в

...
Има ли по-хубав начин да внесеш аромат и радост в
Коментари Харесай

Флорален хороскоп – какво казва за характера ти?

Има ли по-хубав метод да внесеш мирис и наслада в живота на един рожденик, от това да му поднесеш като подарък неговото " рождено цвете ".
Вероятно в този момент се питате какво ли е това? Отговаряме ви - цветето, което се асоциира с месеца, през който е роден човек. Или в резюме, самобитен флорален хороскоп. Когато знаеш рожденото цвете на приятеля си, ще успееш да му направиш доста по-личен подарък, съпроводен с любопитни обяснения и съпроводен с история. 
И по този начин, без повече да се бавим, представяме ви цветята и месеците, на които подхождат. 
 Ето кой е щастливия ви цвят, съгласно зодията Ето кой е щастливия ви цвят, съгласно зодията
Всеки зодиакален знак има собствен благополучен цвят, който му работи позитивно. Ето кои са подобаващите за всяка зодия цветове. Овен Червен...
ЯНУАРИ - КАРАМФИЛ /любов и очарование/
Всеки от цветовете на карамфила си има своето друго значение, само че най-силният е розовия - показва безконечната майчина обич.
ФЕВРУАРИ - ИРИС /вяра, храброст и мъдрост/
Всяко едно от неговите три цветчета символизират посочените 3 черти от характера. Това цвете също по този начин е и знак на Франция. Към този месец принадлежи и цветето Теменужка. То е знак на лоялността и вярността. Ако сънувате теменужка, чака ви огромен прогрес в живота.
МАРТ - НАРЦИС /прераждане и ново начало/
 Светът не може да живее без тези три зодии Светът не може да живее без тези три зодии
Светът е пъстър. Хората, които го обитават са неповторими. Всеки е неповторим и способства по собствен метод към цялостната картинка. Те гаран...
Поднесен като подарък, букета от нарциси носи благополучие и шанс, само че никога не би трябвало да се дава единствено едно цвете, тъй като съгласно поверията носи злощастие. За това внимавайте и подарявайте постоянно по няколко нарциса.
АПРИЛ - МАРГАРИТКА / невинност, преданост и чистота/
Това е цвете, което би трябвало да бъде подарявано единствено сред другари, тъй като то символизира техните секрети, които не би трябвало да бъдат разкривани.
МАЙ - МОМИНА СЪЛЗА /чистота и смиреност/ 
Едва ли за някой е изненада, че точно момината сълза е цветето на този месец, тъй като неговото научно име е  majalis   , което значи " който принадлежи на май ".
 Фикусът не е просто цвете! Той може да лекува заболявания Фикусът не е просто цвете! Той може да лекува заболявания
Може би не подозирате за лечебните свойства на вашия фикус. Той не е просто цвете! Фикусът е растение с изключителни качества, които не...
ЮНИ - РОЗА (любов и страст)
Както карамфила, по този начин и на розата другите цветове си имат своето значение. Например: жълта роза е знак на другарството, а лилавата - любовта от пръв взор.
ЮЛИ - РАЛИЦА /лекота и безгрижие/
Латинското име на цветето е  делфинариум, произлизащо от гръцката дума " делфин ", поради формата на венчелистчетата му. Цветето също по този начин е знак на пламенната обвързаност.
АВГУСТ - ГЛАДИОЛА /сила, привързаност и честност/
 Символика на цветята – какво ти споделя с букета, който ти подари? Символика на цветята – какво ти споделя с букета, който ти подари?
Наближава Свети Валентин. Един превъзходен празник, в който с изключение на подарък поднесен по сантиментален метод, ще получите сигурно и хубав...
Гладиолата е кръстена на нейните венчелистчета с форма на меч. Поднесено като подарък, цветето показва пронизване на сърце на индивида със пристрастеност.
СЕПТЕМВРИ - БОГОРОДИЧКА /любов и търпение/
В България цветето е известно още като Астера. В предишното е наложено схващането, че ароматът който се получава, когато се изгарят венчелистчетата са прогонвали злите духове.
ОКТОМВРИ - НЕВЕН /неумираща обич и мъка/
Въпреки, че цветовете на невена са ярки като слънце, то се асоциира най-вече с погребения в доста места на света и постоянно е поставяно върху гробове.
 Какво цвете си съгласно зодията Какво цвете си съгласно зодията
Докато множеството хора знаят кои са най-характерните черти за тях съгласно зодиака, какво харесват, какво не харесват, даже кои цифри им само че...
НОЕМВРИ - ХРИЗАНТЕМА /приятелство, оптимизъм, радост/
Предполага се, че хризантемата е култивирана за първи път в Китай. Красиви, разнородни и устойчиви, цветята са cudesни за дълготрайни стайни букети.
ДЕКЕМВРИ - КОЛЕДНА ЗВЕЗДА /успех и празнично настроение/
Ацтеките са считали, че коледната звезда е знак за непорочност, само че в днешни времена е възприето като знак за положително въодушевление и триумф.
Ами това е... Месецът, през който сте родени „ върви “ с тъкмо несъмнено цвете, което има своя избран символизъм. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР