Има ли нещо по-хубаво от секса? Да, оргазмите! Може би

...
Има ли нещо по-хубаво от секса? Да, оргазмите! Може би
Коментари Харесай

Жена живее в кошмар заради постоянни оргазми

 Има ли нещо по-хубаво от секса? Да, оргазмите! Може би към това мнение ще се обединят множеството полово дейни мъже и дами. Оказа се обаче, че това надалеч не е сбъдната фантазия. Доказателство за това е историята на Мария.

61-годишната жена, която е от Шотландия, изпитва непрекъснати оргазми. Дори когато не прави секс. Удоволствието я връхлита на всички места и когато и да е – до момента в който кара и без да желае нацели някоя дупка, до момента в който пазари или просто пие кафе с приятелки.

След дълги години страдания Мария Скот схванала, че страда от извънредно рядко заболяване, което е диагностицирано като синдром на упорита полова възбуденост. Жената реши да показа шокиращата й история, тъй като доста дами, които са в нейното състояние на устоят на това и вземат решение да се самоубият.

" Нищо и никой не е повода за оргазмите, които изпитвам. През множеството време се усещам като че ли седнал съм на мравуняк. Най-често усещам гъделичкащо чувство, само че по-късно нещо " щраква “ и се случва пълноценно стесняване на мускулите, което води до оргазъм. Не си мислете, че е благословия. Проклятие е. Изпитвам болежка даже когато карам, а да не приказваме какъв брой зле става ситуацията, в случай че уцеля някоя дупка “, признава 61-годишната Мария.

Жената показа, че поради този синдром се усеща като пандизчия и е безапелационна, че заболяването й е унищожила живота й на 90 %.

Мария пробвала доста лекувания, само че никое от тях не й помогнало. 

Скот твърди, че се е престрашила да приказва обществено за положението й, с цел да може други дами, живеещи в същия смут да не " бъдат обект на подбив “.

" Това не е смешка. Болестта е унищожила доста бракове. Някои дами даже се самоубиват поради нея “, показа Мария.

Синдромът на упорита полова възбуденост е рядка нелечима болест, която се характеризира с продължаващо възприятие на напрежение и болежка в таза и вагиналните мускули. 

Жените, живеещи с този синдром, или са непрекъснато на ръба на оргазъм, само че не го доближават до него, или пък не изпитват никакво наслаждение при самия секс. 

Според тях с това заболяване, оргазмите им няма нищо общо с удоволствието, което по принцип се изпитва при сексуален акт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР