Има ли неизвестни за широката общественост сенчести интереси на руски

...
Има ли неизвестни за широката общественост сенчести интереси на руски
Коментари Харесай

ГЕРБ питат пак: С руски пари ли ще се строи заводът за батерии?

Има ли незнайни за необятната общност сенчести ползи на съветски лобита в плануваното създаване на завода за акумулатори за предпазване на сила и масив от такива мощности, който следва да се реализира в региона на Маришкия басейн и е финансиран по линия на Плана за възобновяване и резистентност.

Това попитаха от ГЕРБ на брифинг в коридорите на Народното събрание. Питането на опозиционната партия - има ли връзка държавното управление с съветски олигархични поради идното създаване на батерийните мощности и отдаването на огромни площи на компанията реализатор, определена не след конкурс, а непосредствено.
 Планът за възобновяване избавил от смъртна заплаха енергетиката ни
Планът за възобновяване избавил от смъртна заплаха енергетиката ни

Той е създаден като оперативна стратегия, съгласно мнението на Европейска комисия

" Тази заран болшинството отхвърли предлагането на ГЕРБ да се сътвори анкетна комисия, която да проверява подписания меморандум сред българското държавно управление и Gemcorp. Елементарна инспекция в обичаната търсачка на властта Google, демонстрира, че за въпросната компания е имало подозрения за корупция в Австрия ", сподели някогашният министър на енергетиката и сегашен народен представител от ГЕРБ Делян Добрев.

Как е определена тази компания за реализатор на плана и ще получи ли държавна земя в региона на " Мини Марица-Изток ", попита енергийното острие на ексуправляващата партия.
 Енергийното министерство поддържа БЕХ за промени в
Енергийното министерство поддържа БЕХ за промени в " Мини Марица-изток "

Според тях, смяна на седалището няма никакво касателство с активността на сдружение

" Само преди няколко седмици вицепремиерът Василев на парламентарна комисия сподели, че въпросните акумулатори на стойност над половин милиард по Плана за възобновяване и развиване, че ще бъдат купени в режим на съвсем директна доставка с съвсем дискриминационно условие производителят да се намира в България и се съгласи, че не е проблем да заплати 375 милиона за финансови проекции. Тоест, той сподели, че тази процедура ще се извърши в нарушаване на Закона за публичните поръчки ", добави на собствен ред вторият човек в ГЕРБ Томислав Дончев.

" Правителството пристигна с анонси за честност, бистрота, парламентаризъм. Три месеца по-късно нито има честност, нито има бистрота, нито има парламентаризъм. Властта е глуха. Тя не чува нищо повече от личната си агитация ", изострен бе той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР