Има ли моменти, в които искате вашата връзка да е

...
Има ли моменти, в които искате вашата връзка да е
Коментари Харесай

Правилата на отворената връзка

Има ли моменти, в които желаете вашата връзка да е по- свободна, без да се постанова да давате пояснения къде сте и по кое време ще се приберете? Иска ли ви се от време на време даже да пофлиртувате? Ако си отговаряте утвърдително на тези въпроси, може би вие сте точният човек за по този начин наречената отворена връзка.

Какво съставлява отворената връзка?

Водещата концепция на този вид двойки в реалност е всеки поотделно да е благополучен за себе си, чувствайки се свободен да прави това, което го радва и в това време да двойката да е още по-щастлива, когато е дружно. С две думи обвързани, само че и свободни.

Помислете първо, дали връзката ви е задоволително здрава, при положение, че сте решили в един миг да я отворите. Причините да се обмислят такива взаимоотношения са нормално, тъй като нещо ви е омръзнало или доскучало. Казано по различен метод - давайки си известна независимост, сте решили, че по този начин може да скрепите още повече връзките си. Или просто пробвате какво ще се получи, нормално срещайки някой различен човек, който ви притегля. Тогава ще можете да си отговорите и на въпроса, дали не е по- добре напряко да се разделите.

Правилата на отворената връзка

Започнете с открит диалог между тях. Поставете своите правила. Изслушайте и тези на половинката си. Ако сте съгласни със взаимните условия, които сте си начертали, това към този момент е сполучливо начало. Важно е да сте откровени изцяло преди да започнете тази случка.

Колко да споделяте - Дали желаете да си споделяте кой какво прави и с кого, или не желаете и слушате или разкривате на собствен ред сходни неща, е наложително конкретизиране. Трябва да сте изцяло наясно и двамата какви ще бъдат диалозите ви по отношение на всичко това, което се случва отвън връзката ви. В противоположен случай ще се сблъскате само със кавги и несъгласия.

Съставете си лист със неразрешени и наложителни неща. Съществуват връзки, в които половинките са свободни да флиртуват с който пожелаят, само че не и да прекрачват прага на спалнята на съответния човек, а да се лимитират до флирта. Има и такива двойки, в които и двамата са свободни да имат интимни връзки, с който си изискат, без това да пречи на интимните връзки посред им. Някои пък си слагат правила от сорта на „ да не спим с познати на двама ни хора или в дома ни ”. Едно от наложителните неща е потреблението защитните средства. Затова и тук е доста значимо да се уточнят възбраните и надлежно да се съблюдават.

Помислете за ревността. Ако сте й подвластни, съвсем немислимо е да се съгласите на сходен жанр взаимоотношения. Ако ли пък сте твърдо решени на отворена връзка, подгответе се, че можете да изпитате това неприятно възприятие. Колкото и да твърдите, че няма значение какво прави сътрудникът ви, в случай, че наподобява благополучен с други, няма по какъв начин в един миг да не започнете да ревнувате…поне малко. Обикновено тогава или всичко се разпада, или връзката стартира изначало, само че без отвореното „ прозорче ”.

Най-важното - както сте почнали диалог при започване на отворената връзка, по този начин, в случай че почувствате потребност, говорете свободно и за края на опита. Независимо дали той ще е разлъка, или връщане към остарялото състояние. Ако при вас не се получава, не се мъчете, а го прекратете.

Отворената връзка по-скоро е метод да бъдем сами и в това време да не бъдем самотни. Но в случай че се усещаме по този начин, дали този метод е верен? Ако изпитваме такава потребност, да отворим връзката си, надали в нея има същинска обич. Ами останалите, хората, които срещаме по пътя? Дали не си играем с техните очаквания за същинска връзка, декларирайки, че хем сме обвързани, хем не напълно. В по-голямата част от случаите хората дотам се объркват в личните си страсти, мисли и усеща, поддържайки такава връзка, че в един миг престават да имат здравословни взаимоотношения с който и да било.

Всеки самичък избира по какъв метод желае да обича и да бъде обичан. Казват, че да дадеш независимост на някого е висша форма на обич. Да, по този начин е. Но съгласно мен оня, който обича същински, няма да одобри тъкмо отворената връзка като върховен израз на обич и в никакъв случай няма да се схване като окован плебей, в случай че е почувствал хубостта на същинската обич. Този, който обича с цялата си душа, ще бъде свободен единствено, когато усети, че е обичан по същия метод, без да желае да прекрачи прага на една същинска и зряла връзка.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР