Има лъч надежда в новините. Инфлацията леко спадала. Вероятно това

...
Има лъч надежда в новините. Инфлацията леко спадала. Вероятно това
Коментари Харесай

Светлана Гущерова се хвали с шампанско за трицифрена сума и вечери в топ ресторанти

Има лъч вяра в новините. Инфлацията леко спадала. Вероятно това щяло да се усети след месеци, само че по този начин или другояче е краят на рецесията може би се вижда. 

Има обаче хора, за които тези вести са просто бял звук от тв приемника, работещ просто за декор. Сред тях е фамилията на Светлана Гущерова, което въпреки и да не повтара непрекъснато, че е " топ разкош ", го демонстрира по много безапелационен метод.

Сред първокласните пътувания и непрекъснати почивки Гущерова се прокрадват и такива от менюто, което съпътства тези бягства от родината. И би трябвало да ви кажем, че нито Светлана, нито мъжът ѝ са почитатели на пакетираните сандвичи и уличната храна. 

Виж още: Какво като е сърбин? Ето още 9 участници от " Игри на волята ", които не са от български произход 

Снимката нагоре е от стори на плеймейтката, от което излиза наяве, че на връщане от коледна Виена тя и половинката ѝ са се отбили в Загреб, където се намира и въпросният ресторант със звезди Мишлен. 

 https://www.instagram.com/svetlanagushterova/

Преди това пък богаташкото семейство е " загряло " с пенливо вино, чиято пазарна цена е трицифрена сума, а в заведение можем единствено да допускаме. 

Що се отнася до ресторанта, и цените, и порциите са като за заведение със звезди. Така да вземем за пример моделката снима едно от ястията (трудно ни е да разберем какво тъкмо е това), само че сме изумени от размера на порцята:

Виж още: При нея няма непоколебим пост! Ето коя е българката, която в Берлин назовават " мис кеш "

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР