Има криминално проявени лица, които са материално стимулирани да участват

...
Има криминално проявени лица, които са материално стимулирани да участват
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Плаща се на криминално проявени да участват в протеста на полицаите

Има престъпно проявени лица, които са материално подтиквани да вземат участие в митинга на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи на брифинг представителят на Министерски съвет.

Поводът за казаното - изнесена информация от вътрешния министър Бойко Рашков, че по отношение на идните митинги на пожарникари и служители на реда тече организация в цялата страна и ще бъдат внедрени престъпни детайли, на които се заплаща да вземат участие.

От думите ѝ стана ясно, че тези лица не са част от сектора на Министерство на вътрешните работи, а за присъединяване им в митинга плащал най-малко един от листата с 19 имена, който министър председателят Кирил Петков съобщи на основния прокурор Иван Гешев. Припомняме, че съгласно думи на Петков в него участват имената на Делян Пеевски, Бойко Борисов, Владислав Горанов и редица политици и крупни предприемачи.

Иначе преди дни от Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи оповестиха митинг, плануван за 20 януари от 13.30 ч. пред постройката на Народното събрание . Причината за недоволството на служителите на реда е, че в по този начин оферти бюджет не е планувано финансово поръчителство за правене на функционален разбор на Министерството в първите 6 месеца на ръководство, който да докара до цялостна и нова визия за действие на Министерство на вътрешните работи. Синдикатът декларира, че плануваният Бюджет 2022 по никакъв метод не отразява съответните потребности на българските жители във връзка с тяхната сигурност и сигурност, както и не планува ограничения, които да подсигуряват заслужен труд и възнаграждение на чиновниците в Министерство на вътрешните работи. 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР