Има комбинации с жълти дрехи, с които ще изглеждате зашеметяващо.

...
Има комбинации с жълти дрехи, с които ще изглеждате зашеметяващо.
Коментари Харесай

Топ комбинации с жълти дрехи

Има комбинации с жълти облекла, с които ще изглеждате зашеметяващо. Не толкоз от дълго време жълтото не беше тъкмо обичан цвят за носене. Той става известен през последните няколко години и в случай че не сте сигурни по какъв начин да стилизирате този жив цвят, продължете да четете, с цел да разберете всичко за него.

Има толкоз доста прелестни комбинации, от които можете да избирате! Мнозина считат, че носенето на жълто е самоуверен ход. Това евентуално се дължи на обстоятелството, че този цвят не беше на мода дълго време, само че за благополучие нещата се трансформират. Ето нашите обичани цветове, които да носите с жълто, както и някои препоръки за стилизиране, които да ви оказват помощ да блеснете блестящо.

 infomax-logo-50-15-HW   

Топ комбинации с жълти облекла

Жълто и бяло

 жълти облекла Топ комбинации с жълти облекла фотография: pinterest

Както науката ни е научила, бялото механически не е цвят, само че значимото е, че се съчетава съвършено с жълти облекла! Изчистено е и балансира отлично излъчването на жълтото. По-хубавото е, че можете да го носите с всевъзможни нюанси на жълто, тъй като е неутрално.

Ако имате бяла рокля в дрешника си, съчетайте я с жълти обувки и жълта чанта, с цел да й придадете цвят и ще бъдете изумени от резултатите.

Можете да извършите същото за всяко бяло облекло – без значение дали е риза и пола, костюм или панталон и пуловер. Можете също по този начин да допълвате с жълти обеци, сенки за очи или лента за глава.

Това работи, стига да не е противоположното – пробвайте се да не носите изцяло жълто облекло единствено с няколко бели нюанса. В подобен случай е по-добре да комбинирате жълто с други, по-живи цветове.

Жълто и синьо

Казват, че противоположностите се притеглят и до момента в който това е противоречиво, когато става въпрос за взаимоотношения, несъмнено е правилно, когато става дума за цветове. Обратното на жълтото е синьото и това е една от най-атрактивните комбинации на облекла.

В случай на целия жълт тоалет, няколко детайла в тъмносиньо и вашият тоалет е приключен! Можете да носите напълно жълти облекла и да обуете тъмносини обувки и чанта. Същото е и противоположното – в случай че имате наследник тоалет, можете да го освежите с няколко жълти аксесоара. Резултатите стопират дъха.

Не забравяйте опцията за дънки. Комбинирайте обичаните си дънки с всяка своя жълта дреха и най-вероятно ще останете удовлетворени от това, което виждате.

Жълто и алено

 жълти облекла Топ комбинации с жълти облекла фотография: pinterest

И алените и жълти облекла са мощни, топли цветове. Носенето на композиция от тези две може да има мощен резултат. Тази цветова композиция наподобява изключително добре през есента, когато листата са също толкоз цветни.

Можете също по този начин да изберете да носите алена рокля и жълта жилетка, комбинирани с някои червени аксесоари като гривна или червило. Работи ужасно и противоположното, с изключение на може би частта с жълтото червило, само че това също може да наподобява ужасно, в случай че се чувствате подготвени!

Внимавайте да съчетаете и нюансите. Например горчично жълтото няма да върви добре с блестящо алено, а аленото на сьомга не би било най-хубавият вид за съчетаване със златно или медальонно жълто.

Жълто и оранжево

 жълти облекла Топ комбинации с жълти облекла фотография: pinterest

Друг топъл цвят, който може да върви сносно с жълтото, е оранжевото. Това е необикновена композиция, само че сигурно забавна. Жълтата рокля се съчетава съвършено с оранжеви обувки и чанта, както и противоположното. Можете също по този начин да носите оранжева рокля и да я украсите с жълт колан и обувки.

Същото важи и за панталоните и ризата – жълтите панталони и ризата могат да създадат ужасно усещане, в случай че ги комбинирате с оранжев колан и други аксесоари, като гривна или обеци. Не се опасявайте да извадите старите си оранжеви и жълти облекла и да експериментирате; може да се изненадате от резултатите!

Жълто и лилаво

 жълти облекла Топ комбинации с жълти облекла фотография: pinterest

Друга жива композиция, която може би към момента не сте опитвали, е жълти облекла с лилаво. Можете да комбинирате жълто както с по-светли, по този начин и с по-тъмни нюанси на лилаво и то сигурно ще наподобява зашеметяващо. Можете да изберете да носите по-светли нюанси на жълто и лилаво на сватби, на плаж или през летните месеци като цяло, защото и двете са доста нежни и меки. По-тъмните нюанси са по-подходящи за всекидневието, защото са малко по-агресивни.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР