Има жени, които стават само за любовници.Празнични дни и нощи

...
Има жени, които стават само за любовници.Празнични дни и нощи
Коментари Харесай

5 типа жени които винаги остават само любовници

Има дами, които стават единствено за любовници.Празнични дни и нощи най-често прекарва сама. Може да е с другари, с родственици, само че тъкмо не с него. Какво съставлява логиката на психиката на любовницата? И какви дами са обречени постоянно да са в този статус? Най-простият отговор наподобява на повърхността — за всичко са отговорни родителите. На дамата не доближава бащината обич. А жененият се асоциира с бащата през детството — непознат мъж, както и бащата е мамин. Такова фактически може да съществува, само че има и други аргументи. Какви дами се оказват единствено любовници, само че не и съпруги?
Някои дами просто не са способни да основат трайни и пълноценни взаимоотношения.

Ето видовете дами, които остават постоянно единствено любовници.

1.Жена с ниска самокритика

Макар външно жените-любовници да наподобяват уверени в себе си, вътрешно имат ниска самокритика и си мислят, че не са почтени за обич. Не ѝ доближава храброст да е дамата номер едно. В връзките с женени участва нерешителност в утрешния ден, непрекъснат боязън от загуба, нуждата да го споделя с друга и постоянно да е второстепенна.

Такава обстановка повтаря детството или пубертета, когато е имала, да вземем за пример, в връзките с братя и сестри. Ако в фамилията са я омаловажавали или са предпочитали другите деца, самооценката на дамата е неизбежно занижена. Израства с убеждението, че постоянно е за второстепенна роля и неудовлетворена в любовта. Нали жена с занижена самокритика се опасява, че няма да срещне повече никого и постоянно взема решение, че е по-добре да е женен, в сравнение с сама. Устройвайки се в любовен триъгълник, любовницата се съгласява на огризки от възприятията, които би трябвало да „ доизноси “ поради другата жена.

2.Материалното момиче

 любовници 5 вида дами които постоянно остават единствено любовници фотография: pinterest

Първото в нашия лист с видове девойки, по които не би трябвало да си падате, е материалното момиче. За нея вашата роля в живота й е да я обсипвате с дарове като метод да я обичате. В последна сметка всичко опира до парите и предметите и това, което можете да дадете.

От самото начало тя евентуално ще добави вашата кола и часовник и даже може да попита за вашата работа и какъв брой печелите.

Нейният вид наподобява има аршин за момчетата, с които излизат – и това е вашата годишна заплата. Тя ще бъде толкоз сладка, в случай че й купите огърлица, само че в никакъв случай не идвайте при нея с празни ръце, тъй като тя ще бъде най-студената магьосница, която в миналото ще познавате. Тя спада към графата любовници.

3.Куклата барби

 любовници 5 вида дами които постоянно остават единствено любовници фотография: pinterest

Тя е красива, очарователна е и има ужасно тяло. Всеки сантиметър от нея е съвършен – добре, като се изключи ниското й IQ. Въпреки че може да не е запазила нищо, което й е преподавано в учебно заведение, тя наподобява има докторска степен в спалнята и спада единствено към дамите любовници.

Освен това тя кара момчетата да те гледат със злоба, когато излизате дружно.

Въпреки това, единствено се надявайте, че тя не отваря устата си, с цел да изкаже мнението си, тъй като тогава всичко ще тръгне надолу. С този вид девойки може да е отлично да бъдеш краткотрайно, само че няма да можеш да я доведеш вкъщи, с цел да се срещне с мама, в случай че не искаш да станеш очевидец на злополучие.

4.Кралицата на драмата

 любовници 5 вида дами които постоянно остават единствено любовници фотография: pinterest

Тя е от вида, който има вяра с цялото си сърце, че светът е на път да я вземе. Но не се заблуждавайте. Драмата не просто я следва – тя има метод да я развихри сама.Сякаш всички и всичко е против нея и тя по някакъв метод постоянно е жертвата. Проблемът е, че тя не е в положение да признае грешките си и да поеме отговорност за личните си дейности. Съвсем скоро тази игра на обвинение ще проникне във връзката ви, правейки я прекомерно токсична. Тя ще се трансформира като всички останали жени-любовници.

5.Отчаяната мацка

Тя ще бъде нуждаеща се, контролираща, манипулативна и доста надарена в включването на водопровода, единствено с цел да ви накара да извършите това, което тя желае. Тя е стимулирана от надълбоко обезсърчение да бъде с който и да било, без значение кой е той, всичко единствено в името на това просто да има някого.

Нещастна и обезверена, тя може да ви последва за малко от вашето внимание и в случай че не й дадете това, което желае, тя може да заплаши да нарани вас или себе си.

Това несъмнено не е типът спомагателен стрес, който желаете връзката ви да предизвиква. Ето за какво тя е от вида девойки, по които не би трябвало да си падате. Тя е от вида единствено за любовници.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР