Има жени, които излъчват сила и увереност и успяват с

...
Има жени, които излъчват сила и увереност и успяват с
Коментари Харесай

10 качества на уверената в себе си жена

Има дами, които излъчват мощ и убеденост и съумяват с наличие и лъчение да ви очароват и вдъхновят. Има дами, след които всички се обръщат не тъй като са най-красивите и сполучливите, а тъй като имат онази по този начин позитивна сила и аура, която ви покорява. Те са тези, които не просто се усещат комфортно в кожата си и са индиферентни, а излъчват мощ и храброст.

Една самоуверена жена поема контрола и отговорността за своя живот. Тя постоянно знае къде и по какъв начин да вложи времето и силата си и точно в това се крие нейната хубост и мощ. Знае, че животът е надалеч от онази идеална визия, която построява в фантазиите си, само че не се опасява да поеме в ръцете си личната си орис и да работи. Тя постоянно се концентрира върху бъдещето, което крие безкрайни благоприятни условия, и не се дефинира със своето минало и настояще.

Ето и 10-те качества, които отличават уверената жена.

Винаги се грижи са себе си

Уверената жена уважава грижата за себе си и ежедневните си ритуали и съумява да ги трансформира в собствен главен приоритет. Тя схваща, че с цел да може да е оптимално потребна за себе си и за другите, постоянно би трябвало да се грижи първо за себе си физически, душевен и прочувствено.

Тя цени здравословния баланс сред работа и персонален живот, към което неотменно прибавя и пълноценно хранене, задоволително сън, интензивно придвижване или спорт и в никакъв случай не подценява обществените си контакти.

Винаги разчита на характерността си

Уверената жена не изпитва потребност да се вписва и да се преценява със стандартите, формата на тялото, стила или убежденията на другите. Тя се стреми да разбере себе си и да остане мощна, разкривайки хубостта на своята уникалност, приемайки и осъзнавайки своите дефекти.

Тя знае какво я прави същински щастлива и се старае да остане вярна на себе си, без непременно да се преценява с другите, въпреки да не крие уязвимостта си.

Винаги е дисциплинирана

Всяка уверена жена знае, че дисциплината е решаваща за развиването и е подготвена и на жертви, с цел да реализира задачите си. Дисциплината не значи да бъдеш съвършен, не значи и постоянно да успяваш да се оправиш със напрежението, само че по пътя на постигането на това всяка уверена жена постоянно би трябвало да сложи граници и да се придържа към тях, с цел да може да се концентрира върху целите си.

Винаги разчита на себе си

Да знаеш, че „ единствения човек, комуто можеш да разчиташ, си абсолютно " ти самият ” е отличаващо качество на всяка мощна жена. Затова и тя не се опасява от паденията и възходите и самоуверено преследва фантазиите си, поемайки опасности - тъй като знае, че тези  предизвикателства единствено ще я създадат по-силна.

Има ефикасна връзка и умения за слушане

Ефективната връзка и способността да изслушваме са може би най-важните от всички житейски умения. Усвоим ли тези качества и умения, те са ни от голяма изгода във всички аспекти на живота и ни вършат мощни в професионалната сфера, обществените контакти и партньорските взаимоотношения.

Благодарение на своята убеденост, познания и естествено любознание да научи повече, уверената жена овладява тези умения. Тя може да поддържа диалог на голям брой тематики и знае по какъв начин да изрази мнението си и какъв звук да употребява.

Освен че може да предава информацията тъкмо, ясно и да се ангажира съответно с тематиката - тя би трябвало да се научи слуша повече, в сравнение с приказва. Като дами обичаме да ни чуват, само че самоуверената жена знае, че има доста повече мощ в слушането, наблюдението и ученето.

 Контролира своите дейности и страсти

Независимо от събитията, уверената жена постоянно се пробва да осъзнава и схваща своите страсти и не стопира да се пробва да ги владее, като по този метод открива надзор и над дейностите си. Овладяване на страстите в общуването е пътят към пълноценната връзка с другите

Тя не приема нещата персонално

Независимо дали става дума за обществени медии, персонален или професионален живот една уверена жена не приема нещата персонално. Това е прочувствено изтощително и излишно. Тя схваща, че мненията и дейностите на множеството хора са отражение на техния личен опит, вярвания, усеща, а не на нейните.

Това надалеч не значи, че не е отворена за градивна рецензия, даже в противен случай - тъй като знае, че това ще й помогне да придобие нова вероятност и ще отвори очите й за неща, които може да е пренебрегнала или в никакъв случай да не е обмисляла.

Винаги слага граници

Уверената жена постоянно пази силата си и персоналното си пространство. Тя знае своята стойност и полезностите си и взема решения въз основа на двете. Тя знае по кое време е значимо да каже „ Не! “. Особено в случай че някой се опита да попречи на нейните цели. Тя съумява да сложи твърди здравословни граници за хората към нея, тъй че ясно да им даде да схванат какво е склонна да толерира и какво не.

Не се опасява да излезе от зоната си на комфорт

Уверената жена постоянно гледа напред и се старае да се развива. Въпреки че от време на време е много мъчно, даже ужасно, тя се радва, когато успее да преодолее страха и терзанията си и да излезе от това познато безвредно пространство, наречено зона на комфорт.

Тя знае, че даже и да се провали, ще се изправи и ще опита още веднъж, тъй като единственият метод нещо в живота да се получи е, в случай че дадем всичко от себе си.

Отстоява себе си

Тя не се опасява да каже какво мисли, без значение дали ще се хареса, или не. Но даже от време на време думите й да болят, може да сте спокойни, че в действителност знаете какво е мнението й по даден въпрос.

Но това надалеч не значи, че не е подготвена да помоли за помощ при потребност - същински уверената жена в никакъв случай не разрешава егото й да бъде застрашено или омаловажавано, като моли другите за помощ, в случай че са по-квалифицирани в съответна задача или могат да оказват помощ по някакъв метод. Тя знае, че да постигнеш всичко сама е съвсем невероятно.



И с цел да ви вдъхне убеденост даже по време на менструация, Always ви обезпечава комфорта и отбраната, от които се нуждаете. Време е да измененията разпоредбите и да се движите по този начин, както желаете! Always Platinum с крилца ComfortLock, които прилягат по-добре към бельото ви, предлага комфорта и отбраната, от които се нуждаете.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР