Има известен нов фокус на събития, ще има ли военен

...
Има известен нов фокус на събития, ще има ли военен
Коментари Харесай

Преминаването на Донбас към Русия ще стане съвсем скоро и ще стане без САЩ и НАТО са реагират

Има прочут нов фокус на събития, ще има ли боен конфликт сред Русия и Украйна в Донбас? Руските медии през днешния ден главно с това се занимават, западните не престават да циклят върху наказания против Русия.
За нашите медии такава област Донбас не съществува.

И тук считам, че огромна война няма да има. Защото всевъзможни военни дейности на Украйна към региона ще бъдат обсъждани от Русия като дейности против РФ. И още веднъж ще стигнем до същото, в случай че Русия реши да отговори с боен отговор на която и да е страна в света, може да няма кой да одобри отговора. Тоест, смисъл от война няма.

Абсолютно сигурна съм, че тези условия са изцяло известни на Съединени американски щати, НАТО, Украйна и всичко друго, което си играе с огъня. И по тази причина считам, че всевъзможни дейности са предизвикани от медиите, а същинската действителност е друга и аз отново ще я кажа – Преминаването на Донбас към Русия ще стане напълно скоро и ще стане без Съединени американски щати и НАТО са реагират. Защото не могат по никакъв метод да реагират и Байдън се е съгласил с това.

Всичко останало, което се приказва и се прави, е за пред публиката на медиите.

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР