Има индикации, че издирваният за шесторното убийство в Нови Искър

...
Има индикации, че издирваният за шесторното убийство в Нови Искър
Коментари Харесай

Каракачанов намекна, че издирваният за убийствата в Нови Искър е бил част от Чуждестранния легион

Има индикации, че търсеният за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов, е бил в Чуждестранния легион и е получил специфична подготовка, разгласи в изявление по Би Ти Ви военният министър Красимир Каракачанов. " С един револвер толкоз доста хора - това значи, че този човек доста бързо и добре борави с оръжия, оръжия със заглушител, ръчна образователна граната, открита в къщата... ", изброи той.

Министърът увери, че полицията си прави работата в издирването на Ангелов, като се разпитани доста хора и е събрана доста информация. Проверява се всяка една опция, и дружно с това специфичните сили на армията и оборудването й са разполагаем, в това число с подготовката си за планински условия, с дроновете и хеликоптрите си, изброи Каракачанов. Но предизвести и, че няма да е елементарно.

" Имайте поради, че това е квалифициран човек, не си предствяйте един аджамия на 56 години. И това е, което знам и съм прочел за него още преди да бъде разгласен за търсене. Това е човек, който има подготовка и за който не е проблем да прави дълги преходи - физически квалифициран и устойчив. Съмнявам се, че е и доста по-добре въоръжен от това, което... ", съобщи министърът на защита.

Красимир Каракачанов изясни, че самият той знае по случая доста детайлности, " само че тези неща не е редно да се приказват " и разкритикува медиите за включвания си от местата на интерес, намесвайки се в следствието.

Издирването на Росен Ангелов продължава. В петък вечер десетина патрулни автомобила и четири буса с тежко въоръжена полиция обкръжили блок 29 в столичния квартал " Дружба ", където Ангелов живеел допреди пет-шест месеца, споделя Нова телевизия. Не се е появявал там от лятото, а съквартирантът, с който живеел там, отпътувал преди Нова година. Съседите му разясняват, че бил общителен и пиел кафе с тях.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР