Има хора, които са изключително студени. И това не е

...
Има хора, които са изключително студени. И това не е
Коментари Харесай

5-те най-студени зодии

Има хора, които са извънредно студени. И това не е инцидентно - от време на време зодията има роля в тези черти на индивида. В тази публикация ще забележим кои са петте най-студени зодии:

1. Рак

Защо Раците са толкоз студени? Може да се чудите по какъв начин някой, роден под знака на Рак, би могъл да мисли по този метод, когато е прочут с това, че е толкоз влюбчив и прочувствен. Но страстите им са тези, които могат да ги охладят. Ако преди този момент са били засегнати или в случай че някой ги е предал по някакъв метод, те могат да станат доста неемоционални. Те ще се държат по този начин, като че ли индивидът, който е прекрачил границата, е мъртъв за тях и откакто ви слагат в своите прочувствени полета за ликвидиране, няма връщане от това. Те недоволстват и ще се уверят, че врагът им заплаща за закононарушението, което са направили.

2. Козирог

Козирозите отхвърлят да оставят страстите си и се възползват най-добре от тях, тъй че, в случай че могат, те избират да излязат студени. Тъй като Козирозите имат вяра, че съществуването на верния облик е от основно значение за триумфа, те се твърдят, че имиджът им е на място. Те са склонни да мислят, че прекомерно прочувственост може да ги накара да изглеждате слаби и да навреди на метода, по който се показват на другите хора. Защо Козирозите са толкоз студени? Ами тъй като избират да бъдат въображаеми за практични, разумни и контролиращи.

3. Водолей

Защо Водолеите са толкоз студени? Всичко е обвързвано с Водолеите, които желаят да държат страстите си под надзор. Те не желаят да губят никаква мозъчна мощ, с цел да оказват помощ на някой с прочувствен проблем, в случай че могат да го избегнат - те не са тези, към които би трябвало да отидете, когато имате потребност от рамо, на което да плачете. Те несъмнено могат да наподобяват студени и отдалечени и се усещат добре с това.

4. Дева

Има моменти, когато Девата в действителност има вяра, че е най-умният човек в стаята и че всички останали не са на половина толкоз блестящи, колкото са. Девите обичат да учат и да демонстрират това, което са научили. Но за какво Девите са толкоз студени? Тъй като те са толкоз фокусирани върху това, което се случва в главата им, от време на време могат да пренебрегват това, което се случва в сърцето им. Те могат да се окажат прекомерно умни за тяхно положително и да бъдат студени и безчувствени. Те са склонни да се стремят към съвършенство и това ги кара да имат малко самообладание за дефекти, неточности и нещата, които ни вършат хора.

5. Близнаци

Близнаците могат да бъдат непредсказуеми - в един миг са топли и приветливи, в идващия са студени, откъснати и неприветливи. Единственото нещо, на което можете да разчитате, е, че те в никакъв случай не са изцяло безразлични. Но за какво Близнаците са толкоз студени? Ако сте ги наранили ще реагират. Те няма да се интересуват дали имате положително опрощение за това, което сте направили; те изцяло ще подценен възприятията ви и ще се затворят, когато се опитате да говорите с тях. Много по-добре е да изчакате, до момента в който се почувстват по-приятелски, да отидете при тях и да поискате амнистия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР