Има хора, които буквално са обсебени от работата си –

...
Има хора, които буквално са обсебени от работата си –
Коментари Харесай

2-те зодии, които са невъобразими работохолици

Има хора, които безусловно са захласнати от работата си – постоянно ревизират мейлите си, а даже да са на отмора, непрекъснато обмислят идващия си работен план. Те рядко си почиват пълноценно и избират да се отдадат на работата си. Те са представители на следните зодии:
Дева
Ако в миналото сте гледали какъвто и да е документален филм за Бионсе, тогава сте се сдобили с някаква визия за това какъв брой неумолими могат да бъдат Девите, когато става въпрос за тяхната работа. Те са педантични, мощно задвижвани и неумолими машини, тъй че не стопират, до момента в който работата не свърши и не се свърши както би трябвало. Ако имате Дева в екипа си за колективен план, очаквайте чести срещи, многочислени пренаписвания и малко микроуправление. Тези перфекционисти не имат вяра, че някой може да бъде толкоз изчерпателен, колкото са те. Те ще работят неуморно, с цел да се убедят, че работата е свършена съвършено и без никакви неточности.
Козирог
Никой не обича да реализира цели толкоз, колкото тази земна зодия. Когато Козирогът стартира нов план, той няма да спре пред нищо, до момента в който не докара нещата до край. Силно амбициозни и стимулирани, Козирозите ще измислят проект, ще дефинират крайни периоди, ще основават обширни контролни описи и ще работят, работят, работят, до момента в който дадена задача не бъде приключена. Очаквайте да влязат в офиса по-рано и да изоставен по-късно от всички, когато има план, с който да се оправят. Там, където всички останали виждат опция да си вземат отмора и да се прегрупират, Козирозите евентуално ще употребяват спомагателното време, с цел да изпълнят още няколко задания, преди денят да изтече.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР