Има голяма липса на добре изявена външна политика, мога да

...
Има голяма липса на добре изявена външна политика, мога да
Коментари Харесай

Керемедчиев: ИТН има повече работа в София, за да обясни, че не се е огънала под натиск и шантаж

Има огромна липса на добре изявена външна политика, мога да допринеса това да се промени. Имаме доста положителни връзки в Има Такъв Народ, припокриват се възгледите ни за развиването на България. Чува се моето мнение. Това съобщи Милен Керемедчиев от " ИТН " за " Твоят ден ".

По думите му Има Такъв Народ има повече работа в София, с цел да изясни, че не се е огънала под напън и шантаж. " След като се образува Народно събрание би трябвало да се изчака една седмица до момента в който се излезе с публична позиция по външната политика за ескалацията в Украйна. Трябва да потърсим подпомагане от НАТО при нужда. Трябва и по-модерно въоръжение за армията ни ", счита той. И добавя, че мобилизацията в Русия е закъсняла най-малко с три месеца.
" Путин трябваше да го направи още през май, с цел да имат време за образование. Така в този момент щеше да има боеспособна войска, за запълване на редиците. В момента числеността на украинската войска към съветската е 8 към 1. Викането на доброволци и връщането им провокира нервност и наклажда напрежение в Русия. Не считам, че Путин ще бъде съборен. Русия е изгубила сред 25 и 50% от персоналния състав на обособените си бойни звена. Има изследване, съгласно което, в случай че Русия завладее 40% от Украйна, ще ѝ трябват към 700 000 души, с цел да опази териториите си ", съобщи дипломатът.

Според него се основава спомагателна нервност, която е рискова. " Няма опасност за България от присъединението на украинска територия към Русия, нито ще употребява нуклеарно оръжие. След вероятното анексиране на 25% от Украйна при референдумите може РФ да реши да я пази по всевъзможен начин и тогава може да има действителен риск от ескалация ", предвижда Керемедчиев.

Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР