Има енергия, усмивки и живот в предизборната кампания и в

...
Има енергия, усмивки и живот в предизборната кампания и в
Коментари Харесай

Нинова в Хасково: Има енергия, усмивки и живот в кампанията на БСП

Има сила, усмивки и живот в предизборната акция и в Българска социалистическа партия. Това сподели водачът Корнелия Нинова на срещас почитатели в Хасково. Чувстваме предпочитание и сила за борба и победа, приказват и нашите ръководители по места. Сигурна съм, че ще подобрим резултата на вота. Ние сме същинската опция, добави Нинова.

Тя очерта и целите за обединението - продължение на политиката за увеличение на приходите и постоянна стопанска система. Сред дилемите Нинова уточни преизчисляване на пенсиите, минимална заплата 50 % от междинната, специфичен фокус върху деца и млади фамилии, развиване на селското стопанство и други Ще държим на политиката на неутралитет на България и ще водим " битка против джендър - идеологията ", уточни Нинова.

На това безвремие би трябвало да бъде комплициран край. Ние от Българска социалистическа партия доказахме, че можем да носим политическа отговорност и заслужаваме доверие, сподели и лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " за Хасковска област Атанас Зафиров.
ТЕМА преди 1 час 696 преди 3 часа 1296 преди 3 часа 1856
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР