Има едно-единствено възможно мнозинство с третия мандат на Демократична България“,

...
Има едно-единствено възможно мнозинство с третия мандат на Демократична България“,
Коментари Харесай

Радан Кънев: Единственото възможно мнозинство е с мандат на ДБ, което да се подкрепи от „Промяната“ и ГЕРБ

Има едно-единствено допустимо болшинство с третия мандат на „ Демократична България “, което да бъде подкрепено от „ Продължаваме промяната “ и от ГЕРБ. Това позволява сегашната настройка в Народното събрание. Всякакви диалози с Българска социалистическа партия са безусловно безпредметни в този миг поради тяхното позициониране във външнополитически проект. Това сподели пред bTV евродепутатът Радан Кънев.

Той съобщи, че сега ситуацията не наподобява оптимистично. Дебатът е доста острастен, отвън границите на положителното образование. Използват трибуната, като предизборна, а не като законодателна, изясни още той.

Моето разбиране е, че е значимо България да има постоянно определено и устойчиво държавно управление, което да е консенсусно, а по основните въпроси – еврозоната и законодателството към проекта за възобновяване, да има устойчиво болшинство, сподели още той.

Не можем да си позволим повече да сме в ръцете на един човек, никой не си е представял, че един човек може да ръководи две години, сподели още той. И дефинира, решенията на президента Румен Радев като извънредно противоречиви. Даде за образец, че през днешния ден енергийният министър Росен Христов е приказвал в Народното събрание с думи на „ Газпром “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР