Има една зодия, която всички обичат и уважават. Има си

...
Има една зодия, която всички обичат и уважават. Има си
Коментари Харесай

Най-обичаната зодия е...

Има една зодия, която всички обичат и почитат. Има си аргументи за това и те са безчет. Макар, че си има своите дефекти, тази зодия е същинско благополучие, в случай че успееш да я опознаеш и да я допуснеш до себе си.

ТЕЛЕЦ
Телците са доста добродушни и чак наивни. Тяхната добрина няма граници. Те имат вяра на всичко и на всички, въпреки че от време на време това им играе неприятна смешка. Вярват в положителното и се стремят към него през целия си живот.
В работата Телците са лоялни към шефа си. Изпълняват отговорностите си, въпреки и от време на време да работят по-лежерно, те са доста предани. Имат доста положителни качества за работа в екип и за това всички ги обичат.
В любовта Телците са доста импулсивни и буйни. Мечтаят за една единствена огромна обич. Нямат потребност от доста сътрудници, с цел да са щастливи. Имат потребност от един, който да обгрижват и да обичат, да вършат сантиментални изненади и да дават всичко от себе си.
Инатът им отстъпва пред същинската обич и те се трансформират до неразбираемост.
Тази рогата зодия въобще може и да не демонстрира рогата си, в случай че се среща с доброжелателни и благи хора. Стават зли, единствено когато против себе си срещат същото.
Имат единствено няколко, само че доста правилни и близки същински другари, с които цялостен живот споделят всичките си наслади.
Обичате ли човек със зодия Телец? Значи знаете защо приказваме...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР