Има една клика в София, в София, защото София не

...
Има една клика в София, в София, защото София не
Коментари Харесай

СЛЕД СКАНДАЛА: Карбовски: Кликата в София няма да разреши да се смени режимът

Има една клика в София, в София, тъй като София не е България, която няма да позволи да се смени този режим. Този режим не е на Киро режимът или на някой различен режимът. Режимът не неолиберален, което е извънредно грозно нещо, което в един миг, борейки се за другите, стана най-омразната тирада, стана най-голямото гонения на вещици и на разнообразни хора, и тези хора, съгласно мен, не би трябвало да вървят някъде на топло и да се пенсионират, а да се сплотяват. Това сподели журналистът Мартин Карбовски във видео, което разгласява онлайн.

Журналистът Мартин Карбовски се отхвърля от кандидатурата си за Съвета за електронни медии (СЕМ). Това заяви самият той в своята Фейсбук страница.

„ Скъпи на сърцето ми! Цял ден ме питат какво се случва. След година безмълвие телефонът ми се стопи от звънене на сътрудници. Така че би трябвало да реша. Не, няма да ставам служител. Имаме екип, който желае да вършим друго. Съжалявам, в случай че сте си изгубили времето в тая репресия”, съобщи журналистът.

Карбовски беше номиниран за член на Съвет за електронни медии от Политическа партия „ ИТН “.

" Цял живот върша, каквото си желая, създавах си врагове с власт, а в този момент ми се предлага да работя за тях. Всичко това беше експлоатирано от неолибералите, жълтата преса и даже хора, на които нашите филми са създали положително ", добави той.

Парламентът би трябвало да излъчи двама членове на Съвет за електронни медии. Крайният период за издигане на кандидатури е през днешния ден.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР