Има една дума - брутално, брутално, гадно. Върнаха ни в

...
Има една дума - брутално, брутално, гадно. Върнаха ни в
Коментари Харесай

Бойко Борисов е освободен! Той: Брутално, брутално, гадно - върнаха ни в комунизма

Има една дума - брутално, брутално, гадно. Върнаха ни в комунизма. Снощи вечеряме...децата...влязоха цивилни...поемни лица - разтършуваха цялаат къща. С това прочувствено изказване стартира водачът на ГЕРББ при излизането си от ГДНП пред стотици симпатизанти и членове на ГЕРБ, които скандираха " Бойко! Бойко! Бойко! ".

" Никакво обвиняване, нищо. Давам Ви последователност на " законното ", на " Промяната "! След като разтършуваха всичко - барбекюта, изби, тавани, кошчета, където спят децата и най-после откриха, че няма нищо. Подписахме протокол, подписахме еди какво си. И аз мисля, че си потеглят. А те, с цялото им стеснение споделят - " Трябва да Ви задържим! ", изясни снощният произвол на полицаите на Рашков Борисов.

 Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше освободен от ГДНП Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше освободен от ГДНП Източник: Фейсбук
" И аз им споделих - " Защо, нали нищо не сте намерили?! ". Еми, викат, нали знаеш! Взимат ни, докарват ни тук и допреди 10 минути, 24 часа, седим в килиите и нито един полицай - тъй като това е милиция - това, което в този момент ни дадоха да прочетем е, че - тъкмо както 1944 година! Явява се министър-председател, вика по този начин следователите или каквито там са били в неговия кабинет, той се явява очевидец на мафията, на Черепа, стартират да пишат, там стоят без да имат право финансов министър и вътрешен министър. Момчетата пишат и той им споделя - " Сега отивайте и ги прибирайте, тъй като могат да скрият доказателствата! ", разкри Бойко Борисов абсолютния произвол, който е направил Кирил Петков.

" Задържането е последна мярка, която в този случай въобще не се постанова. Някой различен е давал препоръки. Претърсващите очевидно са получили инструкции от някой да ги задържат! Грубо нарушаване на процесуалните правила ". Това беше коментарът на юрист Менко Менков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР