Има един период преди осъзнаването, че си хлътнал по някого,

...
Има един период преди осъзнаването, че си хлътнал по някого,
Коментари Харесай

Сигурни знаци, че сте влюбена в него

Има един интервал преди осъзнаването, че си вдлъбнат по някого, когато не можеш да схванеш какво изпитваш и дали това е любов… или се бориш с възприятията, които са се появили и ги отричаш (съзнателно или не). Ако се разпознаете в долните редове и възкликнете “Това върша ”, честито – влюбени сте!  

 

Той е първият човек, който търсите, когато сте в неволя!

Каквото и да ви се случи, бързате да го споделите първо с него. 

Ако изпаднете в потребност, той е първият, за който се сещате и смятате, че ви схваща като никой различен. 

 

Той е на всички места и във всичко! Но не тъй като е супер воин, просто вие свързвате всичко с него. Не, не по супергеройски (или паранормален) метод, а тъй като сте склонни да свързвате колегата си с всичко. Например, влизате в магазин и някоя дреха притегля погледа ви, мислите си какъв брой добре би му стояла… отивате на хубаво място и си казвате, че бихте желали да го доведете. По една или друга причина постоянно е в мозъка ви. 

 

Вярвате, че сте един за друг 

Мислите, че връзката ви е изключителна – нещо, което се случва един път в живота. Това е един от най-основните признаци на дълбока обич. Като разширение на вашата религия в предопределеността ви, вие към този момент не мислите за някогашните си или за предишния си живот. Доволни сте от сегашното и бихте били безразлични, даже някогашният ви внезапно да се появи.

 

Не се интересувате от други мъже

По същия метод срещите с привлекателни хора не ви интересуват. Признавате очарованието им, без да го оставяте да провокира вашия интерес. Това е по този начин, тъй като не можете да си визиите с никой различен, с изключение на с сегашния си сътрудник.

 

Поставяте го преди всичко

Приоритизирането на мъжа и неговите потребности е признак на това да сте надълбоко влюбен в някого. 

Имате предпочитание да изпробвате нови неща за и с него – пробвате нови предписания, отдавате се на странни занимания, нагласяте всекидневието си по отношение на него, гледате скучни филми, които в никакъв случай не бихте избрали сами, придружавате го на тренировки на спортове, които не харесвате. 

Готови сте да излезете от зоната си на комфорт.

 

Представяте си бъдещето с него

Много от нас постоянно се питат къде се виждат през идващите 5 години. Ако вашият отговор на това включва, тогава знаете какво е да си надълбоко влюбен в някого. Вие имате дълготрайна визия за връзката си. Може би сте си сложили няколко цели с колегата.

Вие работите за създаване на бъдеще, от което той несъмнено е част. Не можете да си визиите да го няма в близост.

Използването на думата „ ние “ затопля сърцето ви. Смятате го за индивида, с който бихте имали деца някой ден.

 

Копнеете само за неговите целувки

Колкото и да ви целува, в никакъв случай не е задоволително! 

Физическата и прочувствената фамилиарност са извънредно значими в една връзка и в случай че при вас вървят ръка за ръка и ток пропълзява по тялото ви всякога, когато той е в близост или даже единствено като си помислите за него, чуете гласа му или видите негова снимка…  то тогава проявявате признаците на безнадеждно влюбване. 

 

Не се бунтувайте! Предайте се и го изживейте! 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР