Има един мит, който гласи, че наскоро се е появил

...
Има един мит, който гласи, че наскоро се е появил
Коментари Харесай

13-ият зодиакален знак: ревнив, свободен, кариерист

Има един мит, който гласи, че неотдавна се е появил 13-ият знак от Зодиака. Доста време обаче той е оставал непризнаван. Вярва се, че нашите предшественици са поделили небето на дванадесет равни елементи, като всяка от тях е по 30 градуса. Преди хиляди години обаче към момента не се е боравило с понятието „ вселена “ по метода, по който се схваща то през днешния ден.

Терминът „ съзвездие “ се премисля едвам в края на първата четвърт на 20-и век. Тогава в действителност излиза наяве, че на процедура зодиите не са 12, а са 13. 13-ият зодиакален знак е Змиеносецът.

Това е най-тайнственият знак в Зодиака. Тези, които са негови представители, са родени в интервала от 29-и ноември до 17-и декември. Ако и ти си роден в този интервал, значи, че си Змиеносец.

Водата е стихията на Змиеносеца. Вярва се, че хората, родени под този зодиакален знак, са неповторими. Обикновено са смели, властолюбиви и мъдри. Впечатляват с умеенето си да резервират хладнокръвие. Не отстъпват от задачите си, без значение пред какво ще се изправят.
Снимка: shutterstock  13-ият зодиакален знак: ревностен, свободен, службогонец

Характеристика на зодията

Зодиакалният знак е ситуиран сред Скорпион и Стрелец, тъй че е събрал най-ярките черти от двете зодии. Змиеносецът е ужасно мощен знак. Даже и дамите, родени под него, ще им е мъчно да работят някоя скучна работа.

Хората от 13-ият зодиакален знак са енергични, хитри и своенравни. Те са прекалено дейни, малко непостоянни и са склонни да изневеряват. Не понасят негативните черти в останалите и са подготвени на всичко в устрема си да се повдигнат.

Змиеносецът е в положение да реализира всичко в кариерата. В персоналния живот обаче нещата изобщо не му се отдават по този начин елементарно. Трудно му е да сътвори здрава връзка, а бракът му рядко продължава повече от няколко години. Фанатичен е и е податлив да се хвърля в разнообразни хрумвания. Гениалните хора постоянно се оказват представители точно на тази зодия. Способни са да трансформират света, а властта и благосъстоянието сами отиват при тях. Ако се стигне до проваляне обаче, Змиеносецът ще помни това вечно.

Змиеносецът е със мощно развита вътрешен глас, кадърен е да усеща другите хора, предразположени са към креативните специалности. Не биха жертвали удобствата си никога. Не се заблуждават с илюзии, а по-скоро си търсят цели, лесни за реализиране. Змиеносецът е трагичен и се усеща малоценен, в случай че не реализира триумфи.

Жената-Змиеносец е същинска амазонка. Може външно да наподобява кротка и плашлива, само че когато се постанова, сигурно ще прояви своя мощен темперамент. Жените от тази зодия са доста отмъстителни и ревностни. Готови са да вдигнат скандал от нищо и животът с тях несъмнено е много сложен. Те обаче са уверени кариеристки и прелестни любовници.

Мъжът-Змиеносец надали ще желае да подписа брак. За него свободата е най-ценното нещо. Не понася еднообразието. Във всеки един миг може да загърби настоящия си метод на живот и да се впусне в нови неща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР