Има един мъж, на когото си хвърлила око и изглежда

...
Има един мъж, на когото си хвърлила око и изглежда
Коментари Харесай

Мъжът се превръща в истински мачо, когато иска да спи с жената, която харесва

Има един мъж, на който си хвърлила око и наподобява той също те вижда.

Но не искаш да изглеждаш като глупачка или лека жена и той да те разбере неправилно. Как да схванеш дали този мъж просто се забавлява, флиртувайки, или желае да продължите нещата в спалнята?

 

Не се чуди повече. Представяме ти знаците, които демонстрират, че той желае да спи с теб.

Казва ти, че живее самичък

Темата за съжителството е постоянно срещана, когато двама души занапред се срещнат и желаят да научат повече един за различен. Но от време на време един коментар може да наподобява доста невиждан. Може да откри метод да разясни обстоятелството, че живее самичък, в диалог, който няма нищо общо с това.

Особено необичайно е в случай че не си го попитала за това. Мъжете не обичат да приказват доста и то за персоналния си живот и в случай че непринудено го направи, може да се пробва да ти подскаже, че желае да го посетиш.

Той може да те попита и теб къде и с кого живееш. Но също може да е симптом на просто любознание или да ти даде късмет ти първа да го поканиш на посетители. Странно, нали?

Той те кани да му правиш компания

Разбира се, поканата да отидеш при него не значи покана за фамилиарност. Но най-малкото това значи, че той те харесва външно. И е доста по-вероятно той да желае да спи с теб, в случай че те предложения, в сравнение с в случай че не го направи.

Обърни внимание на метода, по който насочва поканата. С какъв звук го прави и влага ли малко флирт в това? Разбира се, би трябвало да има причина, заради която желае да показа компанията си с теб.

Най-добрият залог тук е да приемеш, само че потърси по-ясни признаци на единодушие, преди да продължиш напред. Също по този начин, той може да се интересува в действителност от теб и да не му е задачата да си спите дружно още на първата ви среща.

Той те пита за половите ти желания

Ако един мъж желае да спи с теб, той ще желае да знае всичко за това, което харесваш под завивките. Кои са обичаните ти пози? Кое е най-лудото място, където си го правила? Кои са най-смелите ти мечти?Това са типовете въпроси, които може да ти зададе.

Един мъж нормално няма защо да се интересува от тези неща, в случай че не желае да спи с дамата, към която насочва въпросите. Но в случай че искаш да си сигурна, пробвай да отговориш с игрива смешка като „ Мога да ти покажа по-късно довечера, в случай че искаш “.

Обърни внимание на езика на тялото му, до момента в който водите този диалог. Сериозният флирт демонстрира, че това не е просто тематика, която той обича да разисква, а освен това.

Постоянно приказва за това

Още един знак, който ясно демонстрира неговите планове е, когато целият ви диалог се трансформира в полов, а тонът му е повече от шеговит.

И даже диалогът ви на тази тематика да свърши и започнете да коментирате нещо друго, той още веднъж ще се върне на половата тема, тъй като това е единственото нещо, което го интересува. Също по този начин може да приказва напълно умерено за половия си опит и всичките му прекарвания. По този метод той ясно декларира, че желае да спи с теб.

Докосва те непрекъснато

Още един знак, който демонстрира, че той желае да си легне с теб е, когато непрекъснато те допира. И да, фактът, че одеве сте се срещнали въобще няма да го тормози, нито пък да го стопира от това, което желае да направи.

Ако той непрекъснато допира ръцете ти, гали ти лицето и си играе с косата, доближавайки се все по-близо до теб – това значи единствено едно – този мъж е мощно притеглен от теб и желае да прекарате нощта дружно.

Чудесен метод да прецениш физическото му привличане към теб, като го поканиш на танц. Ако задачата му е полова, той ще употребява опцията да бъде сетивен или даже да танцува мръсно.

Стои доста покрай теб

Друг тънък знак, че желае да спи с теб, е, че стои доста покрай теб. Сякаш всеки миг той ще те целуне, нали? Мъж, който желае да си легне с една жена ще се държи тъкмо по този метод. И няма да остави никакво разстояние сред двамата, което да попречи на това, което счита да направи.

Може да го забележиш да стои малко по-близо до теб от естественото, да се наведе покрай теб или да стои задоволително близо, с цел да може тялото му да се допре до твоето.Представа си нямаш какво привличане изпитва този мъж. Но бъди деликатна. Ти сама избираш по какъв начин да продължи вечерта и дали би се отдала на чужд мъж, в името на удоволствието и тръпката.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР