Има един факт - когато папата отиде в една държава,

...
Има един факт - когато папата отиде в една държава,
Коментари Харесай

Усилията ми към Северна Македония са оценени от папата

" Има един факт - когато папата отиде в една страна, целият свят се концентрира в тази страна, да види за какво тъкмо там е отишъл. Факт е, че той ще бъде в България и Северна Македония. Това ви дава отговор на въпроса за какво се мъчихме толкоз да подпишем контракта за добросъседство. Тези старания, които поставих аз, даже да наподобява като фукане, бяха оценени от папата ".

Това съобщи през днешния ден министър председателят Бойко Борисов в лъчение онлайн във " Facebook " -профила си при сключване на съглашение за съдействие сред Съюз на демократичните сили и " Движение Гергьовден ". Подписването беше оповестено в централата на ГЕРБ, с които Съюз на демократичните сили имат съглашение за общо явяване на евроизборите.

" С този си жест папата демонстрира приемливост към вероизповеданията и образец ", сподели още министър председателят. Допълни, че двямата с президента Румен Радев ще създадат всичко належащо това посещаване да е добра реклама. " Целият свят ще ни види. Мисля, че резултатът и фактът, че одобри и за повторно папа ще идва в България, е доста добър за страната ", съобщи министър председателят Борисов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР