Има един безплатен подарък, който се оказва най-добрият дар, който

...
Има един безплатен подарък, който се оказва най-добрият дар, който
Коментари Харесай

Сексът e най-големият подарък, който можем да си направим

Има един безвъзмезден подарък, който се оказва най-хубавият подарък, който може да създадем за себе си и обичания човек. Да, вярно се досещате – секс. Това демонстрира изследването на доктор Андреа Мелцер от Флорида, в което взели участие над 200 фамилни двойки.

Д-р Мелцер и сътрудниците ѝ стигнали до извода, че сексът се отразява мощно върху прочувствената обвързаност сред сътрудниците. При това резултатът не е по никакъв начин временен, както се смяташе преди, а дава обещание удовлетворяващи връзки в дълготраен проект.

Любимите му секс пози, с които ще го спечелиш 

Резултатите от проучването на американските учени демонстрират, че двойките, които постоянно вършат секс, имат по-стабилна връзка и показват доста по-голямо удовлетворение от индивида до себе си.

И изгодите от секса не стопират дотук. Друго изследване на американски сексолози откри, че удовлетворяващият полов живот у дома води до по-добри достижения в работата.

Участниците в проучването, които били удовлетворени от половия си живот, се оказали доста по-успешни в кариерата си спрямо незадоволените в анкетата.

Всички учени са безапелационни за едно нещо – сексът се отразява позитивно на цялостното въодушевление на индивида, тъй че не се лишавайте от него ;)

И още секс препоръки: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР