Има двама задържани за палежа на джипа Опел Фронтера, собственост

...
Има двама задържани за палежа на джипа Опел Фронтера, собственост
Коментари Харесай

Задържаха двама като заподозрени за палежа на джипа на шефа на затвора в Пловдив

Има двама арестувани за палежа на джипа „ Опел Фронтера ”, благосъстоятелност на началника на пандиза в Пловдив Божил Иванов, оповестиха от Районна прокуратура-Пловдив. Под нейно наблюдаване е формирано досъдебно произвеждане по член 330 алинея 1 от Наказателния кодекс – за палеж на МПС.

По досъдебното произвеждане са осъществени оглед на местопроизшествието, разпит на очевидци и други, като по отношение на определяне на фактическата конюнктура по делото, за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи, са арестувани две лица, които са обвинени за причинители на палежа, оповестиха проверяващите.
 2pl4004-1  2pl4004-2  2pl4004-bozil-ivanov-zatvor-pd
Под управлението на Районна прокуратура-Пловдив не престават да се правят дейни процесуално-следствени дейности – спомагателни огледи и оперативно-издирвателни мероприятия, с оглед определяне на причинителя на закононарушението и възможния гарант на палежа.

На 30 ноември (четвъртък) към 21,35 часа в Първо районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив е получен сигнал за пламнал лек автомобил на улица „ Тодор Александров ” 47. На място е бил изпратен полицейски екип, който открил, че автомобилът е марка „ Опел Фронтера “ с пловдивска регистрация и е благосъстоятелност на началника на Затвора в Пловдив Божил Иванов. От пожара са нанесени материални вреди в предната част на автомобила.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР