"Има доста неща, които трябва да подобря, но това е

...
"Има доста неща, които трябва да подобря, но това е
Коментари Харесай

Рафаел Надал преди мача с Кириос: Стар съм за вражди

"Има много неща, които би трябвало да подобря, само че това е единствения метод - да печеля първия мач. Утре следва нов ден, тренировки, а по-късно нов мач. Ден след ден, малко по малко. Надявам се, че ще бъда подготвен ", разяснява испанската звезда Рафаел Надал след старта си на на Уимбълдън.

Относно идващия си противник - неприятното момче на австралийския тенис Ник Кириос, с който си размениха отрицателни мнения - Рафа Надал отхвърли да влиза в словесна престрелка, написа tennis24.bg.

Кириос разгласи, че Надал "не може да губи ", а испанецът го подлага на критика, че "не почита публиката, противника и себе си ".

"Прекалено остарял съм за тези неща, от прекалено много години съм в тура. Вярвам в това, което съм споделил, само че това е всичко. Не съм човек, който ще бъде във омраза с някого. Тук съм, с цел да се любувам на играта, която обичам, по допустимо най-хубавия метод. Радвам се на опцията да бъда в игра на това превъзходно място и да се насладя на прекрасен мач ", разяснява испанецът.

Относно качествата на противника си, Надал въпреки всичко съобщи: "Той е един от най-големите гении. Много рисков състезател, когато желае да играе тенис. Обичайно го прави, когато е против огромните имена. Ще се боря за триумфа, това е доста сложен мач за втори кръг ".

Ник Кириос обаче не пропусна да подметне коментар в собствен жанр, като сподели, че надали ще седне да пие бира с Надал, само че разгласи, че няма самообладание да излезе за дуела и ще сбърка, в случай че не подходи съществено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР