„Има чуваемост сред хората, тъй като се доказахме като последователната

...
„Има чуваемост сред хората, тъй като се доказахме като последователната
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Важно е хората да усетят по джоба си грижата на държавата

„ Има чуваемост измежду хората, защото се доказахме като поредната партия, изключително в последните 5 години. Излязохме със слогана “Разумните решения “, тъй като нашите оферти са съгласувани с браншови организации, синдикати и производители. “ Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в София-област Иван Ченчев в ефира на Евроком, като добави: „ Важно е сега хората да усетят по джоба си това, което ще направи страната. Трябва да върнем страната в нейните функционалности, а тя е абдикирала. “

В предаването “Делници “ той уточни една от аргументите за основаването на Плана за първите 100 дни на ръководство, че е точно нуждата от бързото справяне с рецесиите след сформирането на Народното събрание. „ Програмата е ориентирана към всички проблематични браншове, в това число и енергетиката, където предлагаме страната да поеме първите 200 киловатчаса на енергийно слаби фамилии. “ Социалистът изясни, че това е работеща мярка, която се ползва в други страни. „ В тази рецесии всичко би трябвало да е ориентирано към хората, тъй като страната това са хората “, сподели още той.

Държавният бюджет също е тематика за терзание съгласно Иван Ченчев, по тази причина левицата упорства и останалите партии да влязат в новия парламент с подготвени решения.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР