Има 66.17% съвпадения на гласуванията с ДПС и 65.52% съвпадения

...
Има 66.17% съвпадения на гласуванията с ДПС и 65.52% съвпадения
Коментари Харесай

Явор Божанков: Статистиката доказва, че “Възраждане“ гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС

Има 66.17% съвпадения на гласуванията с Движение за права и свободи и 65.52% съвпадения с ГЕРБ, уточни той
„ Ние не се засягаме и наскърбяваме от хора, които настояват, че с револвер на главата няма да се имунизират, а се имунизират. Които си купуват къщи с партийна дотация и дори хора, които се развеждат със личните си дами, с цел да не им влезе къщата, купена с партийна дотация, в декларацията. “ Така секретарят на парламентарната група на “БСП за България “ Явор Божанков се обърна към “Възраждане “ от парламентарната естрада и продължи: „ Но изключително се засягаме, когато има грешки от трибуната и то очевидна некадърност да се четат изявленията и да се цитират обстоятелства. ”

Божанков изиска да даде образец по какъв начин се четат данни едно към едно, защото по думите му господин Цончо Ганев си е разрешил да прави лични съчинения. От парламентарната естрада той цитира Елена Гунчева, която до неотдавна беше част от парламентарната група на “Възраждане “: „ Почти всякога трябваше да гласоподавам с ГЕРБ. А Десислава Атанасова беше чест посетител в стаята на нашата парламентарна група. “

Явор Божанков показа статистика, която удостоверява думите на госпожа Гунчева, “само че преди всичко излиза не ГЕРБ, а Движение за права и свободи като ваш сътрудник в гласуването – 66.17% съвпадения на гласуванията и 65.52% съвпадения с ГЕРБ “, заключи националният представител от левицата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР