Илюстрирана безплатна детска книжка за сексуално образование за момичета разбуни

...
Илюстрирана безплатна детска книжка за сексуално образование за момичета разбуни
Коментари Харесай

Голям джендър скандал с детската книжка "В като вагина"! СНИМКИ

Илюстрирана безвъзмездна детска брошура за полово обучение за девойки разбуни духовете в мрежата. Изданието е финансирано от Български хелзинкски комитет и Български фонд за дамите / Bulgarian Fund for Women.

"Българските деца към този момент могат да “се насладят” напълно гратис на новия артикул на прогресивната агитация: “В като вагина”. Ще забележите, че политическата агитация се прокарва наложително и постоянно под прикритието на нещо консенсусно положително - в тази ситуация сякаш обучение за тялото.



Скоро десетки фондации в страната ще стартират да популяризират книжката на децата, ще я споделят онлайн и ще я вкарват в учебните заведения ", изригна в профила си във Facebook Кристиян Шкварек — представител на групата на Европейските консерватори и реформисти в България и претендент за евродепутат от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация на последните избори за Европейски парламент.



"Това е норма в редица инфектирани с прогресивизъм общества и ще стане норма и за вашите деца и внуци, в случай че не намерите гръбнака да застанете намерено и безпардонно против му ", сигнализира той.



От през вчерашния ден българските деца могат да "се насладят " гратис на новия артикул на прогресивната агитация: "В като вагина "...
Публикувахте от в

Срещу просветителното произведение се разгласи и Ирини Зикидис. Според нея четивото не цели някаква действителна, здравна и помощна информация в региона на половото обучение на подрастващите. Най-малко примитивният език, лексика и послания демонстрират, че е ориентирана към 4-5-6 годишни деца.





Ето за какво, ще се спра единствено на фактологията в тази книга. Ако я съпоставим с публично оповестените данни, то тя е най-малкото ПОДВЕЖДАЩА, да не кажа неверна или лъжлива. Интересува ме на какво се дължи това - на умишлена операция или нормално незнание? ", написа Зикидис в профила си във Facebook.

Имам няколко въпроса към създателите на детската брошура "В като вагина ", финансирана от Български хелзинкски комитет и...
Публикувахте от в
Книгата “В като Вагина” се основава от Fine Acts, световна платформа за социално-ангажирани изобретателни решения.





Фондацията е с задачата да свързва актьори и деятели от гражданския бранш, с цел да работят по взаимни планове в областта на изкуството, които споделят и промотират отбраната на човешките права, и провокират смяна в публичните настройки.



Нейни създатели са Светла Баева и Рая Раева — активистки за човешки права, които стоят зад акции и начинания като “Паметни жени” – акция за разпространение на приноса на дамите в българската история и “Супер Жените” – сбирка от просветителни карти за оцветяване.



Книгата (над 200 страници) ще се популяризира посредством сътрудниците на фондацията Loveguide.bg. Безплатен онлайн вид ще бъде наличен на уеб страницата за всички, които нямат опция да се снабдят с печатно копие, изясняват авторките на “В като Вагина”.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР