> ИлюстрацияОбвиняемият водел скитнически начин на живот. Препитавал се като

...
> ИлюстрацияОбвиняемият водел скитнически начин на живот. Препитавал се като
Коментари Харесай

13 години затвор за клошар, убил събрат по съдба в спор за територия

 > Илюстрация
Обвиняемият водел бездомнически метод на живот. Препитавал се като събирал движимости, изхвърлени в контейнерите за отпадък, в региона на ДКЦ І (новата поликлиника) в град Шумен. Нямал криминалистически регистрации и не бил осъждан.

На 11 ноември 2020 година 50-годишният тогава Р.Й. отишъл до контейнерите за боклук, които обикалял всекидневно. Забелязал, че различен мъж, който също водел бездомнически метод на живот, гледал в тях. Подсъдимият се ядосал и почнал да му се кара, защото считал това за своя непокътната територия. Когато доближил задоволително, Р.Й. хванал своя конкурент, нанесъл му два удара с пестник по главата и го блъснал на земята. След това извадил нож, който държал в джоб под якето си, и го намушкал в региона на сърцето. Мъжът паднал на земята и малко по-късно умрял.

Р.Й. напуснал мястото на престъплението и се опитал да скрие оръжието, с което го направил. Но бързо бил открит и арестуван от чиновници на ОД Министерство на вътрешните работи – Шумен. Привлечен бил към наказателна отговорност и досега търпи наложената му мярка за неотклонение " задържане под стража “.

Присъдата на Окръжен съд – Шумен предстои на митинг и обжалване пред Апелативния съд във Варна в 14-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР