> ИлюстрацияДеянието, в което е обвинен Ахмед Х. е извършено

...
> ИлюстрацияДеянието, в което е обвинен Ахмед Х. е извършено
Коментари Харесай

Оставиха зад решетките извратения Ахмед, довел дъщеря си до лудост след блудство

 > Илюстрация
Деянието, в което е упрекнат Ахмед Х. е осъществено през февруари тази година. Баща и щерка гледали телевизия в дома си в село Стефан Караджа, община Вълчи дол, когато 43-годишният мъж почнал да опипва момичето. След този случай държанието на щерка му се трансформирало, почнала да се държи необичайно, което било видяно от майка й. Преглед при психиатър открил, че блудствените дейности, осъществени от бащата, са отключили шизофренно разстройство.

Сигнал за закононарушението е подаден на 24 април 2020г. Мълчанието си пострадалата 19-годишна госпожица обяснила със позор и боязън. Момичето живеело в една къща с родителите си и работело в фамилната плантация. Нямало другари, нито опция да отиде при някого. В показанията си пред органите на реда 19 годишното момиче показва, че обвиненият и по-рано е правил такива дейности по отношение на нея. 

43-годишният Ахмед е със приблизително обучение, неженен, незает, с чисто правосъдно минало.

Защитата му внесе в съда подписка от поданици на селото, които настояват че мъжът е упрекнат незаслужено. Съдът обаче не я одобри, защото не дава отговор за условията за годно доказателство. Адвокатът на 43-годишния мъж уточни, че обвиняванията по отношение на него са измислени, заради обстоятелството, че майката на потърпевшото момиче към този момент живее с различен мъж и връзките й с Ахмед са влошени. В последната си дума пред съда, обвиненият изиска по-лека мярка за неотклонение – домакински арест или подписка.

Въззивната инстанция откри, че жалбата на Ахмед против определението на Районен съд - Девня е неоснователна, защото му е повдигнато обвиняване за тежко съзнателно закононарушение и за него законът планува наказване " отнемане от независимост “. Според правосъдния състав не съществува спор за съпричастността на Ахмед Х. към действието – събрани са задоволително безапелационни доказателства, включително и показанията на потърпевшото лице, които разказват по безапелационен метод дейностите, които закона дефинира като блудствени. Варненският областен съд споделя причините на първата инстанция, че има заплаха арестуваният да извърши закононарушение против правораздаването с оглед събитието, че действието е осъществено по отношение на лице в материална взаимозависимост от обвинения.

 

Определението на Окръжен съд - Варна, потвърждаващо ареста на обвинения за блудничество Ахмед Х. е дефинитивно и не предстои на обжалване.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР